2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
استارتر شماکه اینقد حساسی روعکس کاربرا چرا تاپیک عکس بازی میزنی تا نقش کاراگاهوبازی کنی😐 به خواسته ...

اخه لنزش برا منی که لنز میزنم تابلو بود و متوجه شدم حتی عکس از الان چشم خودم گذاشتم که مشخص باشه رنگ چشم طبیعی.اگه هستی بزارم عکسمو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میتونم فردا صبح بذارم؟الان شوهرم خوابیده.سرما هم خورده.پاشم برم بیرون اتاق بیدار میشه.دوساعته ...

عزیزم من حرفاتو باور دارم خیلی هم چشات نازه😊خیلی ها هم باورت دارن ☺

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم میتونم فردا صبح بذارم؟الان شوهرم خوابیده.سرما هم خورده.پاشم برم بیرون اتاق بیدار میشه.دوساعته ...

برای من فرقی نمیکنه عزیزم فقط گفتم این قائله تموم شه همین

راحت باش عزیزم

دوستان شرمنده فضولي مي كنم من معمولا كمتر تو تاپيك ها نظر ميدم اما يه چيزي خيلي برام جالبه تو چندين ...

بله ایشون قبلا هم شک کرده بودن عکس خودم باشه چون میگفتن عکس به وزنت نمیاد.امروز که عکسای بیشتر دیدن متقاعد شدن.حالا درمورد چشم هم همینطوره.باز باید ده تا عکس بدم که ایرادی نداره میدم.چون دوس ندارم تهمت الکی بهم بزنن

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
دوستان شرمنده فضولي مي كنم من معمولا كمتر تو تاپيك ها نظر ميدم اما يه چيزي خيلي برام جالبه تو چندين ...

عزیزم استارتر کلا عادت داره به اسکرین شات گذاشتن از این و اون و نظردادن و مچ گیری و کاراگاه بازی...

کافیه یه دور تاپیکاشو بخونی..

واقعا براشون متاسفم

تازه با بی نزاکتیه تمام دیگران رو به معلوم الحال بودن متهم میکنن...

منم با ایشون برخورد میکنم چون دلم نمیخواد یه دفعه ای اسکرین شاتی ازم بگیره😒

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

واقعا كم نظر ميدين از سال ٩٢ ،٤٨٠ تا پست ؟!!!!جالبه .ماهي١٠ تا پست 😄

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

سبیل خانوم من با شما حرفی ندارم موفق باشی

عکسی قرار بود بزاری الان باید میزاشتی نه بعدا که شاید از کس دیگه بگیری

ویستا شمام حتما به خودت شک داری که نگرانی

عزیزم استارتر کلا عادت داره به اسکرین شات گذاشتن از این و اون و نظردادن و مچ گیری و کاراگاه بازی... ...

شما مگه چند وقته عضوی که مونا رو اینجوری توصیف میکنی

اتفاقا مونا خیلی هم ادم خوبیه 

حالا شک کرده مگه گناه کرده 

خود سیبل جیزی نمیگه اونوقت شما چرا اینجوری میگی خدا داند🙄

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

شايد حق با شماست چرا يه نفر بايد بياد اينجا دروغ بگه دوستان 🌹🌹

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ