2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست

بنظر خودم لنزاي من از چشم سيبل طبيعي تره 😅

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
من خودم با لنز گذاشتم اما نمیگم چشام رنگیه و لنز میزارم سبیل میگه چشام رنگیه عکس بالا کامل ابیه ...

مونا تو عوسای اتلیه خب دستکاری میکنن یکم رنگ و مردمکو

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی مشخصه طبیعیه ب نظر من

چون یکی از اشناهام دقیقا رنگ چشم سیبل و همین حالته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اینکه اونجا بخاطر اسکرینایی که از تاپیک یه کاربر دیگه گذاشتی واعصابشو بهم ریختی اونم مجبور شد بهت فح ...

خود نی نی یار 

گفت تاپیکت باید بمونه همه ببین

گفت به اون علت تاپیکای قبلی کاربر و پاک نمیکنیم که خودتون دروغاشو ببینید

سيبل جان ممكنه چشمات رنگي باشه بحثي درش نيس

اما من سه تا عكس ازت ديدم كه هر سه تاش لنز تابلو بود و گفتي طبيعيه

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
لنز هست یا نیست؟ اگر هست، مارکش رو قید بفرمایید ..

عکس ازین تار تر نداشتی😁

دوستان شرمنده فضولي مي كنم من معمولا كمتر تو تاپيك ها نظر ميدم اما يه چيزي خيلي برام جالبه

تو چندين تاپيك عكس بازي ديدم خانوم ها در مورد اين كه كسي عكس خودشو گذاشته يا نه 

اين كه چشمش لنزه يا نه و موارد اين چنيني بحث مي كنن

واقعا چرا؟ چه دليلي داره بخوايد به هم اثبات كنيد كسي راست ميگه يا دروغ

در واقع اين نوع تاپيك ها جنبه فان داره چه طور انقدر جدي گرفته ميشه كه توش بحث پيش مياد

بر فرض هم كسي چشمش لنز باشه و بگه چشم خودمه چه تاثيري در زندگي ما داره

ببينيد و بگذريد واقعا ارزش نداره اعصاب خودتون رو خراب مي كنيد!

نمیدانم چرا اینروزها در جواب هر که از حالم میپرسد تا میگویم خوبم چشمانم خیس میشود...

خب دوستان ضمن عرض خسته نباشید به همه وسطه دعوا باید بگم ایشون فامیلمون نبودن رفتم تاپیکشونو نگاه کردم فقط شباهت داشتن با تچکر😢

💗💗💗💗💗💗💗💗عشقمmmmmm.💗💗💗💗şşşşşşşşş💗💗💗💗💗💗💗

استارتر شماکه اینقد حساسی روعکس کاربرا چرا تاپیک عکس بازی میزنی تا نقش کاراگاهوبازی کنی😐

به خواسته مهمان تاپیکت  احترام  گذاشتی

عکستم گذاشتی دیدم😒

شب خوش

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
سیبل جان الان یه عکس از دوتا چشت میتونی بذاری عزیزم؟

عزیزم میتونم فردا صبح بذارم؟الان شوهرم خوابیده.سرما هم خورده.پاشم برم بیرون اتاق بیدار میشه.دوساعته جیشم دارم نمیرم بیرون.ممکنن فردا بذارم ؟

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
دیگه آدم حرفه ای باشه باید بفهمه برو کنار الان حرفه ای ها میان😂😂😂

😂😂😂😂😂