2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
مال شما طبیعی هست و مال ایشون هم طبیعیه 

خير چشم من لنزه 

فقط خواستم ثابت كنم لنز تا اين حد ميتونه طبيعي باشه 😊

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب خیلی هم زیبا همیشه به سلامتی استفاده کنی ازش

مرسي عزيزم

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
من فقط از اینکه خر فرض شم بدم میاد الان اون یه عکس طبیعیه واقعا😂😐 مهم نیست برام خیلیا دوس دارن ق ...

عزیزم تورو نگفتم ..ولی خب چی میشه لنز باشه شما ک نگفتی عکس بی لنز بزارید درسته؟

💞خدایا عاشقتم💞

دروغ چیم دراد!!!!چی میگی تو؟؟؟حالت خوش نیست

اینکه اونجا بخاطر اسکرینایی که از تاپیک یه کاربر دیگه گذاشتی واعصابشو بهم ریختی اونم مجبور شد بهت فحش بده بعد تو واسش گزارش زدیو قطع شد بعد میگی همه ازم تشکر کردن حالا اونایی که تشکر کردنو نشونمون بده ببینیم 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
سیبل از بهترین کاربران سایت هست و چشماش هم رنگیه ، تا حالا ندیدم دروغ بگه 

ممنونم ازت لطفته به من.من اصلا میگم من ۱۶۵ کیلو بودم.الان شدم ۱۵۵.یه ادم با این وزن اصلا مهمه چشمش چه رنگیه؟؟اگه من انقدر unsecure هستم که چشممورنگشو دروغ بگم چطور میام وزنمو میگم

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
اسطوره ی فتوشاپ 😜

فتوشاپ نيس لنزه عزيزم 

حالا اگه ميگفتم طبيعيه همه باور ميكردن ولي حالا ميگن فتوشاپ

عزیزم تورو نگفتم ..ولی خب چی میشه لنز باشه شما ک نگفتی عکس بی لنز بزارید درسته؟

من خودم با لنز گذاشتم

اما نمیگم چشام رنگیه و لنز میزارم

سبیل میگه چشام رنگیه

عکس بالا کامل ابیه

ولی لنزم میزارم

یعنی چی!!!!

تو اون یکی عکسم زوم کنید مشخصه مردمک طبیعی نیست

ولی سیبل اومده وزنشو گفته تو سایت من خودم تپلم واقعا سخته وزنمو اعلام کنم اگه ی خانم تپل دروغگو باشه حتما اول وزنشو یا سنشو دروغ میگه نه رنگ چشمشو..کسی که راحت میاد میگه من وزنم فلان قدره بعدشم شاید خدای نکرده گاهی مسخره وقضاوت شه بعید میدونم رنگ چشمو دروغ بگه..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴