اصلا از این به بعد هرکی خواست عکس بزاره باید یهویی باشه. رو صورتشم بنویسه نی نی سایت
اره خیلی خوبه
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اعتراف ميكنم در اين حد تخصصي نميفهمم لنز ابي يخي سبز اينا تابلو باشه ميفهمم در همين حد
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
شادی واقعا برات متاسفم من عکس غیر اتلیه ایی ندیذم بقیه عکسام گه گفت لنز نیست لنز بود گاگول که نیست ...
من ازون دفاع نکردم فقط گفتم اسکرین گذاشتن از تاپیکای بقیه کار درستی نیست اکثرا هم غیر از یه نفر موافق بودن که کارت اشتباست الانم نمیخواستم چیزی بگم فقط داشتم عکسارو میدیدم ولی دیگ نتونستم تحمل کنم چیزی نگم