2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
پس چرا مردمک چشم من انقدر بزرگ نیست😟

بابا چتونه شما ،خب از نزدیک عکس گرفته دیگه مردمک تو تاریکی بزرگتره

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
الان یه سوالی برام پیش اومد مگه به چشم رنگیا چیزی میدن تو سایت ؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

واي چرا بحث رو نميفهميد بحث سر رنگ چشم نيس سر سركار گذاشتنه 

دقيقا منم همينو ميگم مگه ب چشم رنگيا مدال ميدن كه بخاطرش دروغ بگيم 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دوستم دکتره عکسو فرستادم گفت اگزماس پماد بتامتازون بزن الان خشک شده و قرمز نیست مرسی دوس ...

خدا رو شكر ديدي گفتم همين چيزاست، خودتو كشتي

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

چشم طبيعي 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بنده خدا هرچی ازش عکس خواست گذاشت حالا داره خرابش میکنه😞

شادی واقعا برات متاسفم

من عکس غیر اتلیه ایی ندیذم بقیه عکسام گه گفت لنز نیست لنز بود

گاگول که نیستیم

در هر صورت نفع و ضرری برام نداره

اما سر اون تاپیکم که گفتی برات گرارش زدم

نی نی یار اون کاربر و قطع کرد به خودت بیا

اصلا از این به بعد هرکی خواست عکس بزاره باید یهویی باشه. رو صورتشم بنویسه نی نی سایت

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉