Mona298 مدیر عضویت: 1392/07/27 تعداد پست: 18038 عنوان عکس بازی | مشاهده متن کامل بحث + 6599 بازدید | 927 پست دوستام و نمیبینم گفتم عکسبازب بزنم جمع شیم😂چراغ تاپیکو یه نفر روشن کنهمتن و اینا نزاریدعکس از خودموننصفه و خط خطیبدون حجاب ام نزارینامر دیگه ایی ندارم😂 1396/08/12 | 02:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرام92 عضویت: 1394/04/02 تعداد پست: 9489 پس چرا مردمک چشم من انقدر بزرگ نیست😟 بابا چتونه شما ،خب از نزدیک عکس گرفته دیگه مردمک تو تاریکی بزرگتره چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4532 الان یه سوالی برام پیش اومد مگه به چشم رنگیا چیزی میدن تو سایت ؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔 واي چرا بحث رو نميفهميد بحث سر رنگ چشم نيس سر سركار گذاشتنه دقيقا منم همينو ميگم مگه ب چشم رنگيا مدال ميدن كه بخاطرش دروغ بگيم خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
خواننده_خاموش عضویت: 1395/07/24 تعداد پست: 47657 سلام عزیزم دوستم دکتره عکسو فرستادم گفت اگزماس پماد بتامتازون بزن الان خشک شده و قرمز نیست مرسی دوس ... خدا رو شكر ديدي گفتم همين چيزاست، خودتو كشتي ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
فاطیماااا77 عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 2539 بچه ها من هیچوقت لنز نزاشتم الان دلم لنز خواست😭😭🤕 منم ولی ازونجا که شانس ندارم اگه بزارم کور میشم😑😑😑😑
ثمثام عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 1462 مرسی گلم خخخ بابا ول کنین گیریم لنز گزاشته اخه به ما چه 😆😆 اره 😂😝❤️ لبخند بزن گاه قوسي كوچك ميتواند معماري بنائي را نجات دهد
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4532 چشم طبيعي خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
Mona298 مدیر استارتر عضویت: 1392/07/27 تعداد پست: 18038 بنده خدا هرچی ازش عکس خواست گذاشت حالا داره خرابش میکنه😞 شادی واقعا برات متاسفممن عکس غیر اتلیه ایی ندیذم بقیه عکسام گه گفت لنز نیست لنز بودگاگول که نیستیمدر هر صورت نفع و ضرری برام ندارهاما سر اون تاپیکم که گفتی برات گرارش زدمنی نی یار اون کاربر و قطع کرد به خودت بیا
شادی68 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2250 لایک دیگ اینکه خوشگله بحثی توش نیست خیلیام تایید کردن وغیر این هرکی هرچی بگه فقط حسادته ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
آتریساااا عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 1716 اصلا از این به بعد هرکی خواست عکس بزاره باید یهویی باشه. رو صورتشم بنویسه نی نی سایت 👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا توبارها بگویی خــــــدای مــن...👉
امیلیا۷۶ عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 11415 مرسی گلم خخخ بابا ول کنین گیریم لنز گزاشته اخه به ما چه 😆😆 تولوبچه😟😯 خیلی جذابم ن امیلیا دنسر کی بودی تو
لیلی_مجنون_نینی عضویت: 1396/06/12 تعداد پست: 2673 واي چرا بحث رو نميفهميد بحث سر رنگ چشم نيس سر سركار گذاشتنه الان عنوان تاپیک این بود که اونایی که لنز دارن عکس نزارن؟ 💞خدایا عاشقتم💞
ثمثام عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 1462 بچه ها لطفا بيخيال دعوا شيم 😊ب ادامع ي عكس بازي بپردازين😂😍💕 لبخند بزن گاه قوسي كوچك ميتواند معماري بنائي را نجات دهد