2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
اصلا از این به بعد هرکی خواست عکس بزاره باید یهویی باشه. رو صورتشم بنویسه نی نی سایت

اره خیلی خوبه

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

الان بگین چشای منلنز هست یا نیست

الان معلوم میشه کسی میفهمه یا نه😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واي چرا بحث رو نميفهميد بحث سر رنگ چشم نيس سر سركار گذاشتنه

چه سر کاری از هر  زاویه ای که گفتین عکس گذاشت بیچاره میگه بیاید همو ببینیم تا مطمئن شین دیگه باید چیکار کنه شما که میفهمید بگید 

منم ولی ازونجا که شانس ندارم اگه بزارم کور میشم😑😑😑😑

😂خدانکنه من روز عروسیم ارایشگرم خودشو کوبوند درو دیوار باز لنز نذاشتم..دوست دارم خودم باشم ..مگه خودم چشه😁😁

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان بگین چشای منلنز هست یا نیست الان معلوم میشه کسی میفهمه یا نه😆

نه نيس 

مردمك رو ببين چه ريزه

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

من اعتراف ميكنم در اين حد تخصصي نميفهمم لنز ابي يخي سبز اينا تابلو باشه ميفهمم در همين حد

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

واي چرا بحث رو نميفهميد بحث سر رنگ چشم نيس سر سركار گذاشتنه

من اصلا دخالت نمیکنم 

ولی این وسط شما چرا اینقدر حرص میخوری

الان سرکار رفتی شکست عشقی خوردی یا روحی؟ با روانت بازی شد یا جسمت؟

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
شادی واقعا برات متاسفم من عکس غیر اتلیه ایی ندیذم بقیه عکسام گه گفت لنز نیست لنز بود گاگول که نیست ...

من ازون دفاع نکردم فقط گفتم اسکرین گذاشتن از تاپیکای بقیه کار درستی نیست اکثرا هم غیر از یه نفر موافق بودن که کارت اشتباست الانم نمیخواستم چیزی بگم فقط داشتم عکسارو میدیدم ولی دیگ نتونستم  تحمل کنم چیزی نگم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

لنز 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

وايي بچه ها بيخيالي خانمي گفتن حسودي نكنيد😟😟اخه چرا بايد حسودي كنيم عزيز من ما داريم ميگيم حقيقت و بگيد و خودمون و قبول داشته باشيم هرجور ك هستيم😍😍

لبخند بزن گاه قوسي كوچك ميتواند معماري بنائي را نجات دهد   
😂خدانکنه من روز عروسیم ارایشگرم خودشو کوبوند درو دیوار باز لنز نذاشتم..دوست دارم خودم باشم ..مگه خو ...

خخخخخ من رنگ چشامو دوس دارم فقز یکم روشن تر یبار یخی داشتم خوجل بودا ولی ساعتی بود انداحتم دور😩😩😩😩