2777
2789
عنوان

راهکار🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من تتو آرتیستم ، تتوی بدن .فکر نمیکنم تبلیغات انجام بدن برای این عنوان شغلی 🥲 وگرنه آره منم از ...

آفرین چه شغل جالبی.🙂

حیف که من به تتو اعتقاد ندارم وگرنه میومدم بالا تنمو پیشت تتو میکردم لخت تو خیابونا می چرخیدم برات تبلیغ می‌کردم.🥲😂

اینستا عزیرم یه پیج خوب بزن اگه خودت سر درمیاری از قوانین که هیچ اگه نه یه ادمین خوب بگبر لیز هات دی ...

بعد ادمینه باید سناریو خوب بچینه خلاق باشه که کارت دیده شه حالا اگه خواستی درخواست بده دقیق تر برات توضیح بدم

کارت چاپ کن اگهی چاپ کن بنر چاپ کن تو کوچه و خیابون پخش کن تاثیرش هم بیشتره حتما که نباید تو فضای مج ...

این روش رو هم امتحان میکنم ممنون از پیشنهادتون ، ولی اطرافیانم میگن موثر نیست ، بیراه هم نمیگن ، من خودم هیچوقت به تراکت ها توجهی نمیکنم معمولاً نمیگیرم یا اگه بگیرم میندازم دور ، اینجوری پول هدر دادنه انگار ، ولی حالا اینم امتحان میکنم چاره ای نیست

بله دارم روش کار میکنم ، اما میخوام گسترده تر تبلیغات انجام بدم و فقط محدود به اینستا نباشه 🥲

تو ارایشگاههاا برو ی تراکت حرفه ای چاپ کن فقط هم ی دونه ببر تو ارایشگاهای زنونه بده  برای اینکه جذب مشتری کنی قیمت پایین نزار  ی چیزی تو مایهای جشواره بزار  از اینجاها شروع کن ب بوتیک های لباس تراکت بده 

کآرت تبلیغات. پروفایلت بزار اینستا تبلیغ کن

آخه معمولاً مردم به کارت ویزیت و تراکت ها اهمیت نمیدن ، من خودمم همینطوریم 😂 رو اینستا هم دارم کار میکنم تا نتیجه بده ایشالا 🥰 ممنون بابت پیشنهادتون ، احتمالاً کارت ویزیت هم امتحان کنم شاید جواب داد .

اینجام میتونی بزاری از نمونه کارهات و ادرس شهرتون 

اما بنظرم بسته کنی چون بعضیا قبول ندارن همچین چیزارو

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
این روش رو هم امتحان میکنم ممنون از پیشنهادتون ، ولی اطرافیانم میگن موثر نیست ، بیراه هم نمیگن ، من ...

ناامید نباش این روش ها بهتر از هیچیه 

ادما متفاوت هستن من خودم به شخصه اگهی ها و کارت ها و بنرها رو میخونم میخوام اینو بگم که بی تاثیر نیست اگه اینکارو کنی هستن کسایی ک توجه کنن. تو فضای مجازی هم دو برنامه ی واتساپ و اینستا هم تاثیر زیادی دارن اگه مخاطبینتون اونجا کسب و کارتون رو استوری کنن

اینستا عزیرم یه پیج خوب بزن اگه خودت سر درمیاری از قوانین که هیچ اگه نه یه ادمین خوب بگبر لیز هات دی ...

آره قشنگم ، دارم رو اینستا کار میکنم تا ایشالا جواب بده ، با عکاس قرارداد بستم هر تتویی که میزنم عکاسی فیلم برداری انجام میده برای پست های اینستا ، ولی میخوام تبلیغات گسترده تر انجام بدم و فقط محدود به اینستا نباشه 🥲 شما نمیای تتو بزنی پیشم ؟ 😁 خودت یا اطرافیانت اگه قصدشو دارین رو من حساب کنید 😎💋

آفرین چه شغل جالبی.🙂حیف که من به تتو اعتقاد ندارم وگرنه میومدم بالا تنمو پیشت تتو میکردم لخت تو خیا ...

مرسی خیلی لطف دارین بله واقعاً شغل شیرینیه مخصوصاً برای من که از بچگی عاشق هنر بودم 😍 ای وای چرا اعتقاد به تتو ندارید ؟ 😂 تتو تنها چیزیه که بعد از مرگ هم باهاته 😎 لامصب انقدر با معرفت و خفنه 😂😍 اگه اطرافیانتون قصد انجام تتو داشتن حتماً من رو بهشون معرفی کنید 🥲🥰❤️