2777
2789
عنوان

راهکار🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 56 پست
دم شما گرم من از دخترایی ک انقدر استوارن تو کارشون تقدیر میکنم با دو کس مشورت نکن ی با بخیل و د ...

درست میگید ❤️ خیلی لطف دارید شما 🥰🥰🥰 دم خودتون گرم انقدر انرژی مثبت هستید ❤️

متاسفانه سالن خیلی حاشیه داره با روحیات من سازگار نیست ، اما در حال حاضر توی استودیو خصوصی تتو مشغول ...

دقیقا منم تو کار پرسینگ بودم و مژه که دیگه امروز میرم سالن و تسویه میکنم...

کلا محیط سالن خوب نیست ...

موفق باشی عزیزم ولی من اصفهانم گلم.....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من تتو آرتیستم ، تتوی بدن .فکر نمیکنم تبلیغات انجام بدن برای این عنوان شغلی 🥲 وگرنه آره منم از ...

اینجا تاپیک بزن بگو عکس از نمونه کارم بعد پستهای بعدی همون تاپیک پست تبلیغی بزار

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

دقیقا منم تو کار پرسینگ بودم و مژه که دیگه امروز میرم سالن و تسویه میکنم...کلا محیط سالن خوب نیست .. ...

واقعا محیط سمیه !!! من حاضرم کلاً کار نکنم ولی یک روز تو آرایشگاه کار نکنم اصلاً اعصابم جواب نمیده . موفق باشی عزیزدلم مطمعن باش بهترین تصمیم رو گرفتی و یه جایِ بهتر پیدا میکنی 💋

اینجا تاپیک بزن بگو عکس از نمونه کارم بعد پستهای بعدی همون تاپیک پست تبلیغی بزار

والا دیشب زیر یک تاپیک که تقریباً مرتبط بود تبلیغ انجام دادم ، یه آدم مریض با لحن بد اومد گفت اینجا اجازه نداری تبلیغ کنی الان گزارش میدم که تعلیقت کنن ، دیگه اینکه بخوام علنی تاپیک بزنم که فکر کنم قیامت میشه 😂 من تهران هستم اگر خودتون یا اطرافیانتون قصد انجام تتو داشتید در خدمتتونم 🥰 توروخدا منو معرفی کنید بخدا کارم خوبه 😂 نمونه کار نشونتون میدم خیالتون راحت باشه

والا دیشب زیر یک تاپیک که تقریباً مرتبط بود تبلیغ انجام دادم ، یه آدم مریض با لحن بد اومد گفت اینجا ...

آرزوی موفقیت دارم برات چون به طور یه آدم حسود خوردید کوتاه نیا و به تلاشت ادامه بده

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

آرزوی موفقیت دارم برات چون به طور یه آدم حسود خوردید کوتاه نیا و به تلاشت ادامه بده

چشم خیلی ممنونم 🥲😍 شما هم در هر مسیری هستید موفق باشید و بهترین ها سر راهتون قرار بگیره ❤️

اسی جان موفق باشیتو محیط ایتام میتونی تبلیغ کنیهزینه هاش مناسبه

خیلی ممنونم مهربون شما هم در هر مسیری هستید موفق باشید و بهترین ها نصیبتون بشه 😍❤️

لطف میکنید یه توضیحی راحب ایتام بدید ؟ من تاحالا اسمشم نشنیده بودم 🥲

تشکر عزیزم

ایتام شبیه واتساپ ‌ و تلگرامه تقریبا

میتونی نصبش کنی و وارد گروهای تبلیغاتی بشی   و بنرتو تبلیغ کنی 

اگرم پیج داری،  آدرس پیجتو تو بنرت بذار 

من خودم گروه تبلیغاتی دارم...منتها اصفهانم