2777
2789
عنوان

راهکار🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 56 پست
بعد ادمینه باید سناریو خوب بچینه خلاق باشه که کارت دیده شه حالا اگه خواستی درخواست بده دقیق تر برات ...

وای عزیزم مرسی چشم حتماً الان درخواست میدم ، در حال حاضر با عکاس قرارداد بستم که برای هر تتویی که میزنم میاد عکس و فیلم میگیره و کیفیت پست هایی که میذارم بالاس ، اما نیاز دارم به جز اینستا روش های تبلیغاتی دیگه هم امتحان کنم برای جذب مشتری بیشتر 🥲🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مرسی خیلی لطف دارین بله واقعاً شغل شیرینیه مخصوصاً برای من که از بچگی عاشق هنر بودم 😍 ای وای چرا اع ...

قربونت.

آخه فکر نمیکنم تا آخر عمرم به یه موضوع معتقد بمونم که بخوام تتوش کنم.

ولی آفرین، خیلی هنرمندی ✌️ از بس رمال و فالگیر تو این سایت دیدم داشتم افسردگی می‌گرفتم!🥲😂

تو ارایشگاههاا برو ی تراکت حرفه ای چاپ کن فقط هم ی دونه ببر تو ارایشگاهای زنونه بده برای اینکه جذب ...

خیلی خیلی ممنونم از پیشنهادات خوبتون چشم حتماً انجامش میدم 😍 خدا بهتون کلی پووول و سلامتی بده 😁😍

وای چه ایده ی خفنی 😍 خیلی ممنونم ازتون این واقعاً جواب میده 😍😍😍

تو ی باشگاه برای فقط ی نفر ک مثلا میتونی شاگرد باشگاه باشه ی کار رایگان بزن  کسایی ک روابط عمومی بالا دارن رفیق زیاد دارن  ی کار کوچیک براشون بزن کاتولوگ دستگاهتو ترجمه کن  از برند سازی برای خودت شروع کن ب سایتهای امریکایی مراجعه کن ی برنپ برای خودت درست کن 

اینجام میتونی بزاری از نمونه کارهات و ادرس شهرتون اما بنظرم بسته کنی چون بعضیا قبول ندارن همچین چیزا ...

آره متاسفانه .. من تهران هستم ، اگه تهران هستید و خودتون یا اطرافیانتون قصد انجام تتو دارید در خدمتتونم 🥰❤️

ناامید نباش این روش ها بهتر از هیچیه ادما متفاوت هستن من خودم به شخصه اگهی ها و کارت ها و بنرها رو م ...

راست میگی عزیزم 😍 مرسی که انقدر مهربونی تجربیاتتو به اشتراک میذاری ، واقعاً امیدوار شدم ، حتماً این روش رو هم امتحان میکنم 🥰 راستی من تهرانم ، اگه شما هم تهران هستی و خودت یا اطرافیانت قصد انجام تتو دارید من در خدمتم ❤️ 

خیلی خیلی ممنونم از پیشنهادات خوبتون چشم حتماً انجامش میدم 😍 خدا بهتون کلی پووول و سلامتی بده 😁😍

دم شما گرم    من از دخترایی ک  انقدر استوارن تو کارشون تقدیر میکنم  با دو کس مشورت نکن ی با بخیل و دومی با آدم ترسو  موفقیتتو میببینم  

قربونت.آخه فکر نمیکنم تا آخر عمرم به یه موضوع معتقد بمونم که بخوام تتوش کنم.ولی آفرین، خیلی هنرمندی ...

ببین مثلاً من یه تتوی MOM و یه تتوی DAD دارم روی دستم ، یدونه هم سمبل ماه تولدم ، خب این چیزیه هرگز تغیری نمیکنه ، نه سمبل تولدم نه عشقم نسبت به خانواده ، تتو اگر معنی شخصی یا خاص داشته باشه هرگر تکراری نمیشه و ازش پشیمون نمیشی 🥰

تو ی باشگاه برای فقط ی نفر ک مثلا میتونی شاگرد باشگاه باشه ی کار رایگان بزن کسایی ک روابط عمومی بال ...

دقیقاً 😍 واقعاً نمیدونم چجوری تشکر کنم از لطفتون ❤️ راستی من تهران هستم اگر خودتون یا اطرافیانتون قصد انجام تتو داشتید در خدمتتونم 🥰

در اینستاگرام پول بده به بلاگرا تا برات تبلیغ کنن

متاسفانه هزینه ی خیلی سنگین میگیرن اونایی که مخاطب زیاد دارن ، ایشالا درآمدم زیاد شه این روشم امتحان میکنم ،‌ممنونم از پیشنهادتون 😍 راستی من تهران هستم اگر خودتون یا اطرافیانتون قصد انجام تتو داشتید در خدمتتونم 🥰

تتو آرتیست که خیلی خوبه...ب راحتی میتونی تبلغ کارت و بکنی و ی سالنی برو ک مشتری بهت بده...

متاسفانه سالن خیلی حاشیه داره با روحیات من سازگار نیست ، اما در حال حاضر توی استودیو خصوصی تتو مشغول به کار هستم ، یعنی اگه مشتری داشته باشم میرم اونجا 🥰 خیلی ممنونم از پیشنهادتون ❤️ راستی من تهران هستم اگر خودتون یا اطرافیانتون قصد انجام تتو داشتید در خدمتتونم 🥰