2777
2789

سلام دوستان من ۱۳ هفتم ان تی خدا رو شکر خوب بود. دکترم گف ما به اونایی که آی وی اف میکنند توصیه میکنیم سل فری انجام بدند اگر دوست داری انجام بده.

شما انجام دادید؟

من ای وی اف نبودم ولی سلفری دادم

شما نگفت چرا انجام بدین؟ آخه آزمایشتون خوب بوده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترتون چیزی نگفت دربارش؟

گفت ولی من سنو آن تی خوب بود گفت میلی منم انجام ندادم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخه ما دختر عم و پسرعمو هم هستیم

خو باشید ای وی اف شرایط سالم بودن جنین الان خداروشکر ۱۳ هفته آت دوست داری واسه اطمینان بده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مرسی عزیزمحالا ببینم شوهرم موافقت میکنه یا نه

عزیزم انشالله که نی نی تو سالم بغل بگیری

من ای وی اف کردم اتفاقا الانم تو هفته ۱۳هستم دکترم تو ده هفته برام سل فری نوشت اول اونو دادم که سندروم ترنر مثبت در اومد بعد دو هفته ۱۲تازه ان تی دادم که اون خوب بود و مشکلی نبود و چند روز پیش هم cvs انجام دادم و منتظر جوابم 

من ای وی اف کردم اتفاقا الانم تو هفته ۱۳هستم دکترم تو ده هفته برام سل فری نوشت اول اونو دادم که سندر ...

انشاالله که این آزمایشتون هم خوب باشه

پس چرا دکتر من اینقدر دیر گفت تازه گفت تا دو هفته دیگه میتونی انجام بدی

انشاالله که این آزمایشتون هم خوب باشهپس چرا دکتر من اینقدر دیر گفت تازه گفت تا دو هفته دیگه میتونی ا ...

معمولا اول ان تی انجام میدن بعد سل فری 

به نظرم دکتر منم زود گفت 

ولی چون زود هم جوابش. و دادن تونستم cvs انجام بدم اگه دیرتر انجام میدادم برای مطمین شذن باید تا هفته ۱۵ ۱۶صبر میکردم که امینو کنم