2777
2789

کاش این مزخرفات دیت میتتون رو اینجا ندارید حال آدم بد میشه،😶😒

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی قرص استامینوفن و له کنه یکم آب بهش اضافه کنه حالت خمیری میشه بزار رو جوشت خشک که شد بشورش تا فردا جوشت میخوابه

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
کاش این مزخرفات دیت میتتون رو اینجا ندارید حال آدم بد میشه،😶😒

درست حرف بزن 

مزخرف رو تو داری میگی ک تاپیکی ک بهت مربوط نیست رو شرکت میکنی

درسته ب تو ربطی نداره ولی خانواده هامون در جریانن

درست حرف بزن مزخرف رو تو داری میگی ک تاپیکی ک بهت مربوط نیست رو شرکت میکنیدرسته ب تو ربطی نداره ولی ...

بی تربیت.حرص بخور تا فردا بشه سه تا  

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وا ب تو چه 😐😐😐😐

به شما چه  

بی تربیت شمایی عزیزم پستت رو ی بار دیگ بخون متوجه میشی بی ترییت کیهنگران نباش حرص نخوردم بیشتر بوی ح ...