دقت کردین بعضیها که یه چهره خیلی معمولی و جایگاه اجتماعی خیلی معمولی تر و ظاهر خیلی معمولی تر تر دارن و فقط یوخده مرتبن ، چقدرررر آدم رو جذب میکنن؟
بعضیها فقطا نه همه کسایی که این ویژگی هارو دارن فقط بعضیا
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
چون خودت تو فکرت اینه تو معاشرت با دوستت حس ترحم بخودت میگی یعنی الان داره دلش برام میسوزه خود بخودت انرژی اینو میدی میخوره به طرف که داری باهاش معاشرت میکنی.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خیلی شوخی میکنم هروقت که باهام حرف میزنن بعد مدتی میگن وای تو خیلی بامزه ای ولی در نگاه اول انگار ...
وای منم همه در نگاه اول فک میکنن من چقدر خودمو میگیرم و ازین یبس هام🤣
یکم که رفیق میشن میگن اول مثل چی ازت بدم میومد🤣
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)