2777
2789
عنوان

چرا پزشکای سایت مدام مینالن

321 بازدید | 28 پست

اخه رشته به این خوبی 

کلی پول وپرستیژ 

خودم دلم میخاد داروساز بودم 

خواستگارای بهتریم دارن

خوبیش اینه حداقل خودت دکتری 

من معلم چی بگم پس؟

هی میگن پشت کنکور نمونید اخه شانس اوردید که

ندیدم بنالن

من دو سه نفری رو میشناسم خیلی راضی ان

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا به اینکه پشت بمونین نمونین این رشته برین نرین توجه نکنین ، ببینین خودتون چی هستین کی هستین اون درونتون چه خبره بعد تصمیم بگیرین

من هیچ وقت ادمایی که یه چیزی رو امتحان کردن و همچنان دارن ادامه اش میدن و بقیه رو منع میکنن درک نمیکنم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792