2777
2789

بچه اچها میترسم ازتنهایی از اینکه تا آخر عمر تنها باشم در آستانه طلاق هستم...

خواهرم متاهلع وپدر ومادرم سن شون بالاست بچه ی دیگه ای هم نداریم بین عمه دختر عمو ها و دختر خاله ها فقط من دارم طلاق میگیرم دلم خیلیییی گرفته چی میشد منم مثل بقیه زندگی داشتم آخه

اگر تنها موندم چی کار کنم میدونید دیگه ازدواج دوم هم به درد نمیخوره من اولی رو دوست داشتم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه که ادیت میشی ولی خواهش میکنم به ازدواج دوباره فکرنکن توهمین سایت چقدرشانسی دومی خوب ازآب دراومده ...بااینهمه تنهاییت فکرکاری باش خیاطی ارایشگری هم امنیت داره هم خانم وصاحب خودتی .... 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
طبیعیه که ادیت میشی ولی خواهش میکنم به ازدواج دوباره فکرنکن توهمین سایت چقدرشانسی دومی خوب ازآب دراو ...

سرکار میرم اونجا هم میبینم هم ازدواج کردند و حداقل تنها نیستن دلم میگیره بازم تنهام 

من نمیدونم زندگیت چطور بوده

ولی حتما قابل تحمل نیست که داری جدا میشی 

کی گفته زندگی دوم و ازدواج دوم خوب نیست

من هم ۱۶ سال پیش جدا شدم و ۸ ماه بعد ازدواج مجدد کردم

به خداوندی خدا همیشه دستم رو به آسمونه و خدا رو شکر میکنم که جدا شدم و دوباره ازدواج کردم خواهرم هم همین طور بعد من جدا شد و ازدواج مجدد کردم ( من و خواهرم هم تو کل ایل و طایفه مون اولین و آخرین کسایی بودیم که جدا شدیم )

هر دو از ازدواج دوم مون راضی هستیم

سرکار میرم اونجا هم میبینم هم ازدواج کردند و حداقل تنها نیستن دلم میگیره بازم تنهام

طبی‌عیب عزیزم الان من بالای چهلم بااین سنم بازدردهای خودمومیبینم موفقیتهای مردمومیبینم ولی بایدتلاش کنی وروخودت کارکنی من خودم روانپزشک وروانشناس میرم خیلی تاثیرداره اعتمادبنفسم عالی شده بروحرف بزن راه حل بخواه حداقل قضاوتت نمیکنه راه درستوبهت میگه  

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
من نمیدونم زندگیت چطور بودهولی حتما قابل تحمل نیست که داری جدا میشی کی گفته زندگی دوم و ازدواج دوم خ ...

چه قدر خوب عزیزم خداروشکر که مجدد ازدواج خوب کردی خودت طلاق میخواستی یا اون طرف...من شوهرم میخواد طلاق ام بده 

چه جوری همسر دومت پیدا شد عزیزم

چه قدر خوب عزیزم خداروشکر که مجدد ازدواج خوب کردی خودت طلاق میخواستی یا اون طرف...من شوهرم میخواد طل ...

من خودم خواستم از زمان نامزدی میخواستم اما باز ۱۰ سال زندگی مشترک مون طول کشید

با شوهرم هم یه اتفاق خیلی مسخره باعث آشنایی ما شد بعد ازدواج کردیم که داستان داره

شوهر دومم پسر مجرد بود و برام سنگ تموم گذاشت مثل یه دختر مجرد تمام مراسمات مجلل تر از اولی برام برگزار کرد

من خودم خواستم از زمان نامزدی میخواستم اما باز ۱۰ سال زندگی مشترک مون طول کشیدبا شوهرم هم یه اتفاق خ ...

میتونم بپرسم چرا دوست داشتی طلاق بگیری و همسر دومت چه طور آشنا شدید من میترسم هیچ کس نیاد سمتم

[QUOTE=356634849]من خودم خواستم از زمان نامزدی میخواستم اما باز ۱۰ سال زندگی مشترک مون طول کشید با شوهرم هم یه ات ...[/QUOTEببو

بچه هم داشتید از ازدواج اول ؟

من همش فکر اینکع شوهرم با کسی دیگه داره بهم خیانت می‌کنه داغونم می‌کنه ...میگم چرا اون یکیو داره برا ازدواج اما من نه 

همش حس میکنم داره خیانت می‌کنه که این کارها رو می‌کنه