2777
2789
عنوان

شما هم به یه مدل مو عادت میکنید

136 بازدید | 16 پست

تا چند سال پیش حتی تو خونه هم موهامو بالا نمیدادم فک میکردم بهم نمیاد ...

حالا الان یکساله موهامو محکم میبندم عقب ،حس میکنم دیگه موهامو میریزم تو صورتم بهم نمیاد و دیگه اعتماد به نفس مو‌ریختن تو صورتمو ندارم :)

صورتم تقریبا ریزه 

یه مدت کم هم چتری میزدم عالی بود ولی حجم موهام دیگه یاری نمیده برای چتری 

آیا شماهم مشکل منو دارین ؟ 

شکل صورتتون چیه و موهاتونو چجوری میزنید ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

صورتم که گرده عسلم ؛ عکسم روی پروفایلم هست .

موهام فر سیم تلفنی هست همیشه ی همیشه موهام رو کج میزارم . 

دورت بگردم گفتی حجم موهات یاری نمیده ، از چه نظر؟

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین مدل هایی که تا الان گذاشتی ؛ بالایی یا چتری و ... کدومشون هم خودت میگفتی بهت میاد هم بقیه .

همون رو بزار عزیزدلم .

صورتم که گرده عسلم ؛ عکسم روی پروفایلم هست .موهام فر سیم تلفنی هست همیشه ی همیشه موهام رو کج میزارم ...

خیلی هم زیبا 😍😍 موهام کم شده ،وسط موهام کم شده ،یه مدت ریزش موهام زیاد بود 

منم اصلا حوصلشو. ندارم موهامو باز بزارم  همیشه یا دو طرفه یا یک طرفه میکنم بعدش همشم جم میکنم پشت سرم دم اسبی میبندم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
بین مدل هایی که تا الان گذاشتی ؛ بالایی یا چتری و ... کدومشون هم خودت میگفتی بهت میاد هم بقیه .همون ...

زیر مقنعه همیشه موهامو کج میزنم ،با شال هم همینطور ولی یکساله سر کار نمیرم موهامو میدم بالا ،خیلی بیشتر بهم میاد ،فک کن اینهمه سال تا سال پیش حتی یکبارم موهامو بالا نزده بودم ،هرچی هم مامانم میگفت گوش نمیکردم 

منم اصلا حوصلشو. ندارم موهامو باز بزارم همیشه یا دو طرفه یا یک طرفه میکنم بعدش همشم جم میکنم پشت سر ...

موی باز که اصلا تو خونه سخته ،من پشتشو جمع میکردم ولی جلومو کج میزدم میگفتم بهم نمیاد ببرمش بالا 

صورتم گرد و فکم تیز و کوچیکهچتری بلند و موهام هم مصری

چه جالب که صورتت گرده ولی فکت تیز ،مدل کدوم هنرپیشه ،موهاتو باز میذاری ؟ کج میذاری جلوشو یا میبری بالا میکشی

خیلی هم زیبا 😍😍 موهام کم شده ،وسط موهام کم شده ،یه مدت ریزش موهام زیاد بود

من قبلا موهام خیلی ریزش پیدا کرده بود 

کف سرم معلوم بود 

خیلی هم دکتر رفتم بهترین دکترها ؛ اما نتیجه ای نداشت. 

خیلی اتفاقی توی اینستاگرام یه پیجی رو دنبال کرده بودم  در مورد مو بود . خانمه هر روز جوشونده ی رزماری میزد ؛ منم گفتم اینم امتحان میکنم . 

رفتم عطاری رزماری خشک گرفتم 

هر روز جوشونده ی رزماری درست کردم و زدم به کف سرم و ماساژ دادم ؛ چند ماه گذشت ریزش موهام به شدت کم شد ؛ موهای کوچولوی جذاب درآوردم :) هم ریزش موهام رو متوقف کرد هم موهای جدید روئید .

هنوزم هر روز میزنم .

زیر مقنعه همیشه موهامو کج میزنم ،با شال هم همینطور ولی یکساله سر کار نمیرم موهامو میدم بالا ،خیلی بی ...

ای جانم ؛ بیشتر همین مدل بزار گاهی هم مدل های دیگه . تنوع بشه برات . 

چه جالب که صورتت گرده ولی فکت تیز ،مدل کدوم هنرپیشه ،موهاتو باز میذاری ؟ کج میذاری جلوشو یا میبری با ...

هنر پیشه نمیدونم والا😂

باز می‌ذارم معمولا ولی وقتی بلند بشه تا ببرم کوتاه کنم زیر شال و اینا میبندم.

من قبلا موهام خیلی ریزش پیدا کرده بود کف سرم معلوم بود خیلی هم دکتر رفتم بهترین دکترها ؛ اما نتیجه ا ...

چه عالی 😍😍🌹🌹چه خانم مهربونی که بهم گفتی ،خیلی ممنونم ازت ،حتما اینکارو میکنم عزیزم ،آره دیگه ناامید شده بودم کف سرم معلوم میشه ،نمیتونم فرق وسط باز کنم فقط میتونم فرق کج یا بالا بزنم ،مرسی گفتی ،حتما به بابام میگم برام بخره 😍🌹❤️🫂😘

هنر پیشه نمیدونم والا😂باز می‌ذارم معمولا ولی وقتی بلند بشه تا ببرم کوتاه کنم زیر شال و اینا میبندم.

خیلی هم عالی خوشگل خانم