2777
2789

امروز میخواستیم بریم فروشگاه برای خونه خرید کنیم، بهم زنگ زد گفت کجایید گفتم داریم میریم بیرون کار داریم، گفت کجا گفتم یکم خرید داشتم برای خونه، 

بعد گفت منم میام، گفتم شماهم خرید داری گفت نه همینجوری حوصلم سررفته دیگه اخرش گفتم باشه بیا، 

بعد که رفتیم اولش کاری نمی‌کرد منم داشتم وسیله های لازمو برمی‌داشتم گفت وای خوشبحالت میتونی هر چندتا روغن بخوای برداری، ماکارونی برمی‌داشتم میگغت وای من تاحالا خونم 10 بسته ماکارونی باهم نبوده، اخرش شوهرم گغت توام یه سبد بردار خرید کن دیگه گفت باشه بعد یه چرخ برداشت کلی نوتلا و خوراکی های گرون و شکلات های گرون برداشت کلی لازم برای صبحانه برداشت هی میگفت بچم اینو دوس داره بچم اونو دوس داره، اخرش موقع حساب کردن چرخو داد دست شوهرم رفت کنار وایستاد موقع کارت کشیدن فقط به شوهرم گفت میخوای من حساب کنم!!! شوهرمم گفت نه دیگه،  3 میلیون و خورده ای فقط خرید های اون شد

اخرشم تو ماشین فقط گفت والا قبلا داداشای من برام خیلی بیشتر از اینا میخریدن الان نمیدونم چشون شده فقط برای زناشون میخرن

من خیلی ناراحت شدم چیزی نگفتم اما

اینم بگم خواهرشوهرم 50 سالشه و یدونه پسر بزرگ داره، و از همسرش جدا شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره

شوهر نداره، دلش ب داداشش خوشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خب یه پسر 27_26 ساله داره

اشکال نداره دلتو بزرگ کن وقرار نیست تکرار بشه ..

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤