2777
2789
عنوان

دختر خانم های معلم مجرد

994 بازدید | 31 پست

شما الان میخواین ازدواج کنین برای خودتون بخاطر شغلتون امتیاز قائل میشین نسبت به دحتر خانم هایی که شغل ندارن ؟

اگه اره مثلا چه توقعی دارین ؟

نه لزوما معلم ها

به نظرم هرکسی که یه شغلی داره چه دولتی چه آزاد چه آنلاین شاپ و حتی پاره وقت باید یه امتیازی برای خودش قائل شه چون این دخترا استقلال دارن و برای درامد دارن تلاش میکنن قطعا حسابشون از کسایی که فقط توی خونه میخورن و میخوابن و منتظر شوهرن جداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقیه رو نمد

من ک میخام با دوس پسرم ازدواج کنم😍😂

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
من متاهلم بچه هم دارم

اهان خوشبخت باشی 

ن بابا همش به شانسه 

معلم داشتم مجرد بود وپیر شده بود 

ولی دختر بیکار بود ازدواج خوب کرده بود

به نظرم نباید زیاد سخت گرفت باید با آدم خوب سریع ازدواج کرد 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

خب امتیازاتی دارن

هم حوق دارن هم شغل دارن و وقتشون تا حدی به کارشون گرفته میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

طبیعتاً وقتی خودم شاغل باشم ، چه معلم، چه مهندس و یا هر شغلی ترجیح میدم همسرمم تحصیلات خوبی داشته باشه‌، تفکر سالم تری درمورد زن و اشتغال زن داشته باشه .

و افکارش مثل مردی که تحصیلات عالیه نداره و دلش میخواد همسرشم بشینه تو خونه و فعالیتی ، هنری / اجتماعی و.. نداشته نباشه .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه لزوما معلم هابه نظرم هرکسی که یه شغلی داره چه دولتی چه آزاد چه آنلاین شاپ و حتی پاره وقت باید یه ...

خب قسمت اول رو قبول دارم ولی دومی واقعا جالب نبود یه خانم خانه دار هم کلی کار میکنه  بدون درآمد نمیخوره نمیخوابه 

به نظرم چیز خاصی نیست 

چون خیلی ها کارمندن

یا درآمدشون از کارمندا خیلی بشتر 

الان دختر خاله خودم ادمین یه شرکت معمولی هست همش تو خونه

روزی 4 ساعت گفت کلا فعالم

اونم تایم صبح

ماهی 16 تومن داره با بیمه