2777
2789
عنوان

دختر خانم های معلم مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا باهاش آشنا شدی میشه بدونم

مجازی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
چقد دانشجو فرهنگیان ها عجیبن حس میکنم این تفاوت قائل شدن بین خودشونو بقیه رشته ها به خاطر جو فضای مج ...

اخه من مجرد که بودم بیکار بودم همه هی میگفتن فلانی کار داره همه براشون ارزش و احترام میذارن کلی خواهان داره من ازدواج کردم و بعد سالها رفتم سرکار حالا شوهرم میگه پولی نمیگیرین بدرد نمیخوره از اینجور حرفا 😂خندم گرفت گفتم دنیا با ما چند چندی

خب قسمت اول رو قبول دارم ولی دومی واقعا جالب نبود یه خانم خانه دار هم کلی کار میکنه بدون درآمد نمیخ ...

عزیزم من دختر مجرد رو گفتم که توی خونه بیکار نشسته وگرنه اون هم میتونه هر موقع مادر شد از کارش کنار بکشه 

اما شما گفتی امتیاز و منم گفتم بله قطعا شاغل بودن و استقلال مالی داشتن قبل از ازدواج امتیاز بزرگی به حساب میاد دست کم اینه که مردا میدونن حق ندارن به خاطر پولشون هرجور دلشون میخواد رفتار کنن و یک زن شاغل اینقدر اعتماد به نفس داره که هر زمان دید مرد دیگه به درد زندگی نمیخوره خودشو بکشه بیرون اما توی همین نی نی سایت ببین خیلی از خانم های خانه دار به خاطر نداشتن پشتوانه نمیتونن طلاق بگیرن و دارن بدترین زندگی رو تجربه میکنن

حالا دوست پسرت بگیر هست یا نه 😀

صد برابر بیشتر از خودم

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بنظر من اگه معلمی و مجردی و خواستگاری برات میاد بايد بهش بگی اگه منو میخوای بايد بزاری از لحاظ شغلی آزاد باشم و کار کنم

و بايد احترامم رو نگه داری 

حالا من فکر میکنم اگه مثلا شوهرت هم مثل خودت معلم باشه باز بهتر درکت میکنه چون بعضی از خواستگار ها میگن چ معنی میده زن جماعت بره کار کنه 

اگه دوستت داشته باشن شغل و آرامشت هم براش باید مهم باشه

خب قسمت اول رو قبول دارم ولی دومی واقعا جالب نبود یه خانم خانه دار هم کلی کار میکنه بدون درآمد نمیخ ...

منم خانه دارم با وجودیکه من ارزش افزوده تولید میکنم ولی نگاه افراد جامعه اینه که درآمد دارن و دارای جایگاه هستند

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اخه من مجرد که بودم بیکار بودم همه هی میگفتن فلانی کار داره همه براشون ارزش و احترام میذارن کلی خواه ...

اونا و بعضی از دخترا که هیچی ندارن

یه ویژگی دارن که امثال من و شما اگه رییس ناسا هم بشیم نداریم

اونم اعتماد به نفس و خانواده همراهه

اونا و بعضی از دخترا که هیچی ندارنیه ویژگی دارن که امثال من و شما اگه رییس ناسا هم بشیم نداریماونم ا ...

اره واقعا 

همش میگفتم دیگه شاغل بشم اوضاع خوب میشه اما الان شاغلم شدم خاک بر سرم باز