2777
2789

دخترمو میبرم مدرسه با یه زنه سلام و علیک می کنیم از منم یه ۱۵سالی بزرگتره ،امروز جلو مدرسه منو نگه داشت بعد برگشت گفت چرا اینقد لک زده صورتت کرم نزدی ،گفتم نه نزدم بعد دخترش گفت منم لک دارم ولی دوس دارم 

بعدش راه افتادیم بیایم گفت چشمتو اینقد جمع نکن چروک شد کنارش عینک بزن 

منم احساس کردم میخواد ضد حال بزنه چون وزنش خییلی بالاس گفتم امسال چاق تر از پارسال شدی بعد راهشو کج کرد رفت 

به نظرتون نظر واقیشو گفته یا خواسته ضد حال بزنه 

صورت من کم و بیش کک و مک کمرنگ داره 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی چون دفعه قبل خوب جوابشو دادی

ولی با این حال خییلی حالم بد شد ،داشتم میرفتم گرسنه ام بود الان انگار یه بشقاب غذا خوردم اشتهام کور شد 😢

واسم دعا کنید لطفا🙏

ولی با این حال خییلی حالم بد شد ،داشتم میرفتم گرسنه ام بود الان انگار یه بشقاب غذا خوردم اشتهام کور ...

درکت میکنم ولی بیخیال تو هم سوزوندیش  

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
هر چی هم بوده قصدش بنظر من حق نداشته بگه مگه شما از ایشون نظری خواستی؟ انقد بدم میاد ازینایی که فک م ...

دقیقا تازه عجله هم داشتم به زور نگه داشت اینا رو بگه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

عزیزم چند سالته که حرف بقیه برات مهمه؟؟؟شما الان یک مادریبه حرف یک آدم نادون و بی فرهنگ نباید جوری ب ...

۳۰سالمه 

نمیدونم چرا ابنجوری شدم خییلی حساسم ،حتی میدونم یه نفر میخواد عمدا حالمو بگیره واقعا حالم گرفته میشه 

واسم دعا کنید لطفا🙏