2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده یکساله داغون شدم یاد خاطرات گذشتم میوفتم ک چقدر خوش بودم دغون تر میشم و گریه میکنم کار هنوزم شده روزی دو سه بار گریه با هیچی حالم خوب نمیشه ن بیرون رفتن ن خرید کردن هیچی در صورتی قبلا با ی خرید کوچیک خوش عالم بودم 😢😢

دلم فقط خودکشی میخواد اونم بخاطر مامانم و بابام اینکارو نمیکنم چون میدونم حاشون بد میشه ولی آخه من داغونم نمیتونم ادامه بدم دلم فقط یه مرگ میخواد تمام😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا

هدف نداری تو زندگی ؟

چند سالته

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

چجوری ؟اتفاقا قبل از اینکه اینجوری شم خیلی اهل قرآن و عبادت بودم ولی الان اصلا نمی تونم کاری کنم😢

اگه حال نداری فعلا ۴۰ روز بقره گوش بده حتما ۴۰ روز بشه یه روزم از دست نده من استارتم با این بود 

اخه حالم داغونه از هر جایی ک رد میشم فقط گریه میکنم 😢

میفهمم 

منم این دورانو گذروندم بخاطر همین دارم بهت میگم میگذره

نگران نباش 

همه چی درست میشه

یه مدت کوتاه برو روانپزشک بگو نمیخوام همیشه قرص بخورما فقط یه تایم مشخص...

خوب میشی

اصلا نگرانش نباش

به قرص و دارو هم اکتفا نکن نگو قرصا باید منو خوب کنن

خودت باید بخوای

شروع کن در مسیر هدفات قدم بذاری خود به خود بهتر میشی

من خودم خیلی افسرده بودم خیلی افکار خودکوشی داشتم و خیلی تو خودم بودم اصلا تو اجتماع نمیرفتم ولی با گوش دادن به بقره یکم از اون افسردگی و تو خودم بودن اومدم بیرون و اجتماعی تر شدم افکار خودکوشیم هم کمتر شد

بعد این کم کم شروع کن ذکر گفتن و خوندن حداقل ۵۰ آیه از قرآن روزانه سوره ی یونس برای این حالت غمت خیلی عالیه من با این سوره هر وقت حالم بد بود می‌خوندم دلم آروم میشد عالیه واسه غم معنیشم بخون انگار خدا داره ارومت می‌کنه 

بعدشم کم کم نماز و شروع کن 

سوره ی جن هم حتما بخون و چهار قل و آیت الکرسی اصلاحات فراموش نشه