2777
2789
عنوان

اثرات سروم رو چجوری میشه از بین برد

147 بازدید | 23 پست

دیشب سر خود سرم نرمال سالین آپوتل کترولاک اندسترون ب کمپلکس سفازولین اینارو زد الان هی فشارم می‌ره بالا تپش قلب میگیرم چیکار کنم دفع بشه از بدنم

خب که چی مثلا ! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر خود؟؟بعدشم اون اسمایی که شما گفتینو تریلی هم نمیکشه شما که جای خود 

نهایتن تا شب اثراتشون میره دوباره یه چیز دیگه مصرف میکنی واسه خانواده شر درست میکنی استراحت کن درست میشه 

سر خود؟؟بعدشم اون اسمایی که شما گفتینو تریلی هم نمیکشه شما که جای خود نهایتن تا شب اثراتشون میره دوب ...

اره به خدا الان فقط مایعات بخورم بهتر میشم همش استر س دارم همش تپش قلبم می‌ره بالا فشارم می‌ره بالا چیکار کنم خیلی میترسم

خب که چی مثلا ! 

سر خود؟؟بعدشم اون اسمایی که شما گفتینو تریلی هم نمیکشه شما که جای خود نهایتن تا شب اثراتشون میره دوب ...

دیروز ساعت 7بعداظهر زدم اینارو کی اثرش میره؟؟

خب که چی مثلا ! 

شوهرم😏😏😏

من ماما هستم 

شوهرت اشتباه کرده، کترولاک و اندانسترون با هم تداخل داره، به همین دلیل ری اکشن دادی 

سرمی که اندانسترون  داره باید کترولاک عضلانی تزریق بشه 

حالام اب زیاد بخور دفع بشه 

من ماما هستم شوهرت اشتباه کرده، کترولاک و اندانسترون با هم تداخل داره، به همین دلیل ری اکشن دادی سرم ...

فداتبشم خوبه که هستی از دیشب خالم بده الان چیکار کنم زود خوب بشم کمکم کن

خب که چی مثلا ! 

من ماما هستم شوهرت اشتباه کرده، کترولاک و اندانسترون با هم تداخل داره، به همین دلیل ری اکشن دادی سرم ...

دیشب ساعت هفت بعدازظهر زدم دوبار تپش قلب شدید فشارم رفت بالا مغزمو سرم داشت میترکید صبح ساعت ده اینا بازم اونجوری شدم کی اثراتش می‌ره پس

خب که چی مثلا ! 

فداتبشم خوبه که هستی از دیشب خالم بده الان چیکار کنم زود خوب بشم کمکم کن

نترس گلم اگه تا عصر  بهتر نشدی برو درمانگاه بگو به خاطر سرم ری اکشن دادم 

خودشون داروی... بهت تزریق میکنن 

میترسم اسم دارو رو بگم باز شوهرت سر خود بهت تزریق کنه 😁