2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه ساعت از فکر اینکه چرا دیروز پریود نشدم خواب از چشام رفته و استرس تمام جونمو گرفته دعا کنید پری بشم 😞💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

از4بیدارم پسرم دم ی دیقه شیر میخواد منم نه شام خوردم دیروز نه ناهار درست...الکی بلند میشه چندتا میک میزنه میخوابه طفلک😞

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

صبحانه آماده شده بچه ها مشغول خوردنن خودمم سرکار صبحانه میخورم صبح شنبه کلی ارباب رجوع در انتظارمه🙂

کارمند بانک هستین؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

صبحونه خوردیم شوهرم رفت سرکار منم کم کم پاشم کابیت ها تمیز کنم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از4بیدارم پسرم دم ی دیقه شیر میخواد منم نه شام خوردم دیروز نه ناهار درست...الکی بلند میشه چندتا میک ...

ای جانم

ببوسینش از طرف من

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

یه ساعت از فکر اینکه چرا دیروز پریود نشدم خواب از چشام رفته و استرس تمام جونمو گرفته دعا کنید پری بش ...

خو مگه عقب انداختی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم