2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من اگه عروسی این مدلی دعوت بشم پا میشم میام خونه والا چه خبره دیگه ساعت ۲ شبه سحری نمیخوان بدن که  مردا میخوان فردا برن سرکار  بچه ها مدرسه و دانشگاه مردم بیکار نیستن که ... 

حالا مهمون ها هیچ خود عروس دوماد غش نکردن فکر کن از صبح ارایشگاه و باغ و عکاسی و...

به نظرم پاشو برو خونه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من اخر هفته عروسی دعوتم از ۵عصر تا ۱۲سرویسیم پس🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اخه تاحالا عروسیای ما از ۵عصر نبود وال ...

حالا از5نرو تنها تو تالار میمونی😄7برو

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
فکر کنم شام رو اوردن استارتر رفت😂😂

😂😂فک کن الان همه حمله کردن سمت سالن غذاخوری دولپی میخورن یکی نوشابه ور میداره یکی سوپ میکشه یکی سالاد میخوره 

فامیل درجه یکیم ،ولی اره حوصلم نمیکشه زود برم 🤭عروسیای شمالم داستانیه

6خوبه برین چون فک نکنم قبل7کسی بیاد 

چ داستانی داره  ارومیه رو دیدیم شمال چجوریه🤭

😂😂فک کن الان همه حمله کردن سمت سالن غذاخوری دولپی میخورن یکی نوشابه ور میداره یکی سوپ میکشه یکی سا ...

الان دست و پاشونو گم کردن نمیدونن چجوری بخورن 😂😂😂😂

وای منم گشنم شد والا ،،تازه شام عروسی خیلی مزه نمیدونم چرا شاید رستوران بهتر از اون هم آدم میره ها ولی شام عروسی یه مزه خاصی داره ، شوهرم میگه چون به خوشی میخوری میچسبه 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ن والا هنوز نیوردن😂

چیکار میکنن الان؟؟؟ میرقصن یا برنامه خاصی دارن؟؟ قطعا که تو تالار نیست آره؟