2777
2789
الان دست و پاشونو گم کردن نمیدونن چجوری بخورن 😂😂😂😂وای منم گشنم شد والا ،،تازه شام عروسی خیلی مزه ...

دقیقا خیلی خوشمزه س بوشو چی میگی دیگه9و10 ی بوهایی میاد ادم مست میشه تا شامو میخوری چن بار بیهوش میشی🤭🤭 یکی اون بالا گفت کبابو با نون بیارین بخوریم من غش کردم از گرسنگی🤣🤣🤣وای بحال مهمونای اون عروسی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
برنج و گوجه کبابی بود صابون کبابو ته دلتون نزنین با این هزینه های سنگین گوجشم الان اب انداخته باید ت ...

بریم خونه خودمون نیمرو بخوریم دلمونو واسه شام عروسی صابون زده بودیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما یه بار پارسال رفتیم عروسی ، تالار بود یه خانواده به شدت پولدار ولی به شددددت خسیس .... 

خلاصه وقت شام شد چندتا میز رو شام دادن ولی بقیه رو خیلی دیر به دیر میاوردن...شانس ما دیر رفته بودیم اون پایینا بودیم ، یعنی هرچی منتظر شدیم خبری نبود که نبود فکر کن میز های بالایی همه شام خورده بودن دیگه پاشدن ما هنوز هیچی بهمون نداده بودن گارسون ها با استرس میومدن 😂نگو غذا کم اومده اینا هی دارن دوباره میپزن دیر به دیر میارن.... 

تو میز ما چندتا بچه بودن انقدر گریه میکردن غذا میخواستن نبود بعد دیگه دوتا اوردن به این بچه ها دادن ،، دیگه اخر سر  واسه ماهم اوردن ولی چه غذایی جوجه نپخته افتضاح منو مادرشوهرم که نخوردیم اومدیم خونه ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
دقیقا خیلی خوشمزه س بوشو چی میگی دیگه9و10 ی بوهایی میاد ادم مست میشه تا شامو میخوری چن بار بیهوش میش ...

وااااای اره منم دلم خواست 😂😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بریم خونه خودمون نیمرو بخوریم دلمونو واسه شام عروسی صابون زده بودیم

اینا فکر کنم به جای شام عروسی ، کله پاچه بار گذاشتن سحر میدن بهشون دیگه 😂😂

برا ما قسمت مردونه زیادی طول میکشه به خاطر کادو ها یگی یکی میگن برا همون دیر وقت میشه

خیلی کار زشتیه دونه دونه کادو هارو بگی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

از خدماتی تالار بپرسیدوای تصور, میکنم اگه من بودم پسرم گریه میشد, از گرسنگی تا این ساعتبچه ها چه جور ...

چون رسمشون اینجوری همه برا خودشون وبچه هاشون خوراکی میارن هبچکسم قبل شام خوردن نمیره