2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورت میشه نصف مهمونا رفتن🙂 چقد کار بدی میکنن با این مهمون نوازی شون

از وقتی اومدین اصلا پذیرایی نکردن ازتون؟

همه عروسی های ما ۳ به بعد شام میدن من همیشه کیکی چیزی کیفم میزارم 

تاپیک های قبل متعلق به من نیست کار آگاه 🫡

واااا چرا هنوز شام ندادن...ما ساعت دهونیم شام دادیم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

از وقتی اومدین اصلا پذیرایی نکردن ازتون؟همه عروسی های ما ۳ به بعد شام میدن من همیشه کیکی چیزی کیفم م ...

چرا خب میوه و شیرینی دادن ساعت حدودا 7 اما خب کم مونده 2 بشه شام ندادن همه دارن گرسنگی میکشن اولین باره همچین چیزی میبینم

چرا خب مردم گناه دارن؟ خیلی دلم میخواد بدونم برا چی اینکار و میکنن

برا ما قسمت مردونه زیادی طول میکشه به خاطر کادو ها یگی یکی میگن برا همون دیر وقت میشه 

تاپیک های قبل متعلق به من نیست کار آگاه 🫡

کجایین؟ خیلی کار زشتیه چرا باید انقد بی برنامه باشن 1شب شام نداده باشن بچه های بیچاره چی پس

ارومیه هستیم واقعا کار بدیه خیلی از مهمونا گرسنه پا شدن رفتن بازم به فکر نیوفتادن شام و بدن