2777
2789
خب اگه شام ۱۱ بدن همه مهمونا میرن کی میمونه تو عروسی ؟

چقد عجیب مگه واسه شام میرن عروسی که بعدشام برن؟🥴

ما که به ساعت میرقصن و بعد شام میدندیعنی ۹ شروع میشه تقریبا تا ۱۱ دیگه همه شما خوردن و تموم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی اومدین اصلا پذیرایی نکردن ازتون؟همه عروسی های ما ۳ به بعد شام میدن من همیشه کیکی چیزی کیفم م ...

توروخدا 😐😐😐😐😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نه توروخدا؟؟؟؟یعنی چی سه به بعد مگه چند تا چند عروسیه

وا فکر کن عروس از شدت گشنگی شکمش قارو قور کنه😐

یا مهمونا چرت بزنن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ارومیه هستیم واقعا کار بدیه خیلی از مهمونا گرسنه پا شدن رفتن بازم به فکر نیوفتادن شام و بدن

میخوان مهمونا برم که غذا زیاد بیاد ببرن خونه خودشون😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فعلا که یک و نیمه و شام ندادن معلوم نیست تا کی هم ادامه داشته باشه

از خدماتی تالار بپرسید

وای تصور, میکنم اگه من بودم پسرم گریه میشد, از گرسنگی تا این ساعت

بچه ها چه جوری دارن تحمل میکنن اونجا الان

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

یه چیز دیگه هم که من اونطفا فقط دیدم،فقط بعضی مهمونا شام دعوتن،یعنی یه سدی بهد میوه شیرینی میرن و فقط یک سری برای شام میمونن.

بعضی عروسی ها هم قسمت مردانه بزن برقص ندارن 

چقد عجیب مگه واسه شام میرن عروسی که بعدشام برن؟🥴ما که به ساعت میرقصن و بعد شام میدندیعنی ۹ شروع میش ...

ما ۷ شروع میشه ۱۰ شام میدن ۱۲ تالار تخلیه بعد تا ۱ و نیم جلو در خونه عروس و دوماد بزن برقص و دیگه تمام

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

شاید غذا سوخته😂😂😂 منتظر نشین به نظر من پاشو برو 😐😐

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

خوشم میاد مقاومت میکنی تا شام ندن نمیری خونه😂😂

بشین افرین بالاخره میاد

چقدر عجیب.....عروسی های تالار که دیگه نهایت ساعت ۱۱ تالار تموم میشه مردم شام خورده میان بیرون حالا اگه بزن برقصی هم هست ادامه اش بعد شامه....یا حتی خونه هم بود قدیم که تا دیر وقت بزن برقص بود شام رو زود میدادن دوباره ادامه اش بعد شام....

روستای ما که عروسی ظهر هست خیلی کوتاه ناهار میدن تموم 😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕