2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب نمیشه شام و بدین بعد کادو ها اعلام بشه؟

نه هر کی شامو میخوره میره خونش اونوقت مهمونی نمیمونه که کادو هارو بده با رسم و رسوم میرن جلو تالار و باغ هم تا فرداش یعتی عروس برون رزو میکنن

تاپیک های قبل متعلق به من نیست کار آگاه 🫡

واقعا کار بدیه مردم همه گرسنن بچه کوچیکا گریه میکنن

ای بابا...برا یه لقمه غذا چقدر اذیت میکنند

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خب اگه شام ۱۱ بدن همه مهمونا میرن کی میمونه تو عروسی ؟

خوب ما عروسی از ساعت ۷ شروع می شه تا ۱۱ ،ده شام می دن تا ۱۱ تموم می شه تالار اصلا اجازه نمی دن ، اخر شب همه می رن خونه عروس یک ساعت هم انجا هستن ساعت ۱ دیگه همه خونه هاشون  هستن مگه عروسی چند ساعت باید باشه ادم خسته می شه واقعا ، تازه دارم می شنوم این مدل عروسی رو 🤕

ارومیه هستیم اره خب تو کارت نوشته بود ب صرف شام و شیرینی مردم و زجر کش کردن از گرسنگی

رسم این مدلی است ی کار بر دیگه هم ارومیه بود ولی چه سخته من بودم عمرا این مدل عروسی رو نمی رفتم 😁

ارومیه هستیم واقعا کار بدیه خیلی از مهمونا گرسنه پا شدن رفتن بازم به فکر نیوفتادن شام و بدن

عروسی پسر خالم ساعت ۳ تازه شروع کردن شام بدن تا ۴ طول کشید همه اونایی که شاغل بودن یا کار داشتن همون یک رفتن خودشونم افتخار میکنن تو عروسیاشون چون بزن بکوب زیاده دیر شام میدن

عروسی که تا این موقع شام ندن کادو دادن حرامه😂😂 والا کادو نده

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم