2777
2789
عنوان

قبول نشدم

326 بازدید | 24 پست

سال دومیه که کنکور میدم و غیر انتفاعی رشته علوم کامپیوتر قبول شدم و الان فهمیدم بازار کار نداره اصن وضع مالی خوبی نداریم و دوست داشتم رشته ای بیارم کمک خانواده باشم ولی نشد 

دلم میخاد بمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سال دومم بود دیگه نمی کشم برای پشت کنکور پیام نورم نمی خام🤦‍♀️🤧

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

قوی باش انقدتلاشوبیشتر کن ایندفعه حتمامیشه.ناامیدی ازهمه چیزبدتره

تلاش کیلو چنده همه این امیدا الکیه منک دیگه به هیچی ایمان ندارم 

زندگیم دوساله تلخه تو بگو یه شادی جزئی هیچی ندارم همش کتاب و درس چه فایده این زندگی کاش بمیرم راحت شم توام دعا کن خدا خلاصم کنه زودتر 

میشه ازت خواهش کنم رشته هایی که خودت میدونی بازار کار ندارن نری؟  خودت نگاه کن چند نفر فارغ‌التحصیل شدن ولی بیکارن‌ بمون پشت کنکور بازم تلاش کن‌ حد اقل الان یه امیدی به قبولی توی رشته خوب هست. ولی اگه‌بری رشته بدی تبدیل میشی به یه لیسانس بیکار. اینو. از من بشنو که خییییلی پشیمونم از عجله کردن واسه دانشگاه رفتن. و انتخاب یه رشته با درصد بیکاری بالا.   نرو بمون بازم‌بخون. عجله نکن همه کسایی که رشته خوب قبول میشن ۵ یا ۶ سال می‌مونن درس میخونن سریع نا امید نشو عزیزم. امیدواریم به حرفم‌گوش کنی 

پیام مور شنیدم اصن مدرکش معتبر نیست چه رشته ای قبول شدی؟

اره بخاطر همین پیام نور رو دوست ندارم تازه اکثر کلاساش مجازیه

مردود شدم🤕

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

عزیزم دوست من الان چندین ساله پشت کنکوره من دارم برا کارشناسی میخونم و اون بنده ی خدا هنوز پشت کنکور ...

حرف و حدیث و طعنه تیکه های خانوادمو چه کنم؟ الانش دوساله پدر و مادرم با دیده تحقیر و یه فرد بی مصرف نگام میکنن 

هردفعه بحثم میشه باهاشون همین پشت کنکوری بودنو و میکوبن تو سرم بچه های مردمو میکوبن تو سرم امکانات درس خوندن ندارم کتاب و جزوه و پول نمیدن بهم چیکار کنم بنظرت تو بگو؟ 

[QUOTE=356538902]تلاش کیلو چنده همه این امیدا الکیه منک دیگه به هیچی ایمان ندارم  زندگیم دوساله تلخه تو بگو یه ...[/QUO بامرگ فکرکردی راحت میشی.یکی ازاقواممون انقدمیگفت خسته شدم اززندگی واینامثل شمامیگفت خودشوحلق توی کرد.دوتابچه داشت پسرش توی ۱۶سالگی معتاد شده دخترشم....زنشم.....مادروپدرشم داغون ومریض.حالاشمابگواون دنیاحارش الان خوبه ؟!راحت شده؟!شایدیکم صبرکنین روزای خوشت درراه باشه