2777
2789
عنوان

قبول نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
رتبت چفد بود من 44 هزار تجربی

۳۹هزار تجربی

فناوری اطلاعات و بهداشت حرفه ای و...حتی دانشگاه های دور رو زده بودم

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ازت خواهش کنم رشته هایی که خودت میدونی بازار کار ندارن نری؟ خودت نگاه کن چند نفر فارغ‌التحصیل ...

لیسانس چی داری شما؟ به حال خرابی و پشت کنکور موندنش می ارزه؟ به تو سری خوردن و هزار کوفت و زهرمارش می ارزه؟ 

حرف و حدیث و طعنه تیکه های خانوادمو چه کنم؟ الانش دوساله پدر و مادرم با دیده تحقیر و یه فرد بی مصرف ...

بنظرم عزیزم باید توکل به خدا کنی اول و اعتماد به نفستو از دست ندی و خودتو دوست داشته باشی و بهشون ثابت کنی ک میتونی بعد میتونی در هزاران کار دیگ موفق باشی عزیزم   

۳۹هزار تجربیفناوری اطلاعات و بهداشت حرفه ای و...حتی دانشگاه های دور رو زده بودم

نمیدونم بخدا حال خودم انقد خرابه دلم میخواد همین الان یکی خلاصم کنه تموم شم فقط دارم میمیرم از این همه فکر و خیال 

امیدوارم توام تصمیم درستی بگیری و موفق بشی 

من دانشگاه ازادم زده بودم اخه کلی خرج کردم این دوسال برای ثبت نام ها ولی نشد که بشه و الان همون خرجا رو خانوادم هی میگن جلوم که خرجت کردیمو هیچی نشدی دلم خیلی پرههه