2777
2789
عنوان

کسی اینجا دانشگاه شهید رجایی هست

406 بازدید | 17 پست

بچه ها من مصاحبه شهید رجایی شرکت کردم اما نمی‌دونم چطوری باید بفهمم قبول شدم یا نه توی سایت سنجش هم فقط اون رشته بدون مصاحبه ای که قبول شدم رو زده شما میدونید از کجا باید بفهمم قبول شدم یا نه؟

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

احتمالا قبول نشدی عزیزم وگرنه رجایی رو میزد

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه قبول نشدی عزیزم چون اگر قبول می‌شدی اونم برات می‌نوشت تا بین این رجایی که جز رشته خاص هست و ...

آها متشکرم💗

انشالله پیگیر کارنامه سبز باش 

دختر فامیلم همینطوری شد روزی که نتایج اومد فقط اسم رشته دولتی براش اومد دیگه فرهنگیان نبود تو اعلام نتایج 

بخاطر مصاحبه رد شده بود 

با کارنامه سبز اعتراض کرد و پیگیر شد و قبول شد الآنم معلمه

انشالله پیگیر کارنامه سبز باش دختر فامیلم همینطوری شد روزی که نتایج اومد فقط اسم رشته دولتی براش اوم ...

ببخشید کارنامه سبز چیه؟ 

انشالله دعا میکنم قبول بشی و خبرشو تو نی نی سایت بگی ی پارتی جور کنی خیلی عالی میشه

متشکرمممم💗

راستش الان که یه کانالی رو چک کردم نوشته بود که به افرادی که قبول شدن چند روز پیش پیامک ارسال شده، از اونجایی که برای من ارسال نشده یعنی توی مصاحبه رد شدم به نظرتون وقتی دیگه افرادی که میخواستن رو گرفتن ممکنه اون کارنامه سبزی که گفتید بتونه کاری بکنه؟

متشکرمممم💗راستش الان که یه کانالی رو چک کردم نوشته بود که به افرادی که قبول شدن چند روز پیش پیامک ا ...

برای فامیل ما شد همیشه ظرفیت اضافه دارند تو تلاش کن اگر نشد در آینده دلت نسوزه که فرصت از دست دادی

بعد اعلام نتایج میاد و توش نوشته که مثلاً رجایی به چه علت کد خوردی و رد شدی!مصاحبه با تحقیقات محلی ی ...

متشکرم که وقت گذاشتید و توضیح دادید یه دنیا ممنون💗💗💗💗

برای فامیل ما شد همیشه ظرفیت اضافه دارند تو تلاش کن اگر نشد در آینده دلت نسوزه که فرصت از دست دادی

ممنونمممم 🤍💙