بچه ها من مصاحبه شهید رجایی شرکت کردم اما نمیدونم چطوری باید بفهمم قبول شدم یا نه توی سایت سنجش هم فقط اون رشته بدون مصاحبه ای که قبول شدم رو زده شما میدونید از کجا باید بفهمم قبول شدم یا نه؟
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگههم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفتهم بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس ماندهام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله دعا میکنم قبول بشی و خبرشو تو نی نی سایت بگی ی پارتی جور کنی خیلی عالی میشه
متشکرمممم💗
راستش الان که یه کانالی رو چک کردم نوشته بود که به افرادی که قبول شدن چند روز پیش پیامک ارسال شده، از اونجایی که برای من ارسال نشده یعنی توی مصاحبه رد شدم به نظرتون وقتی دیگه افرادی که میخواستن رو گرفتن ممکنه اون کارنامه سبزی که گفتید بتونه کاری بکنه؟
کوه با نخستین سنگها آغاز میشودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو