2777
2789
عنوان

آخ بابام 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 78 پست
خدا پدرت رو رحمت کنه.چون بیقراری میکنی واسه پدرت تو خواب هم پدرت رو ناارام میبینیاول خودت رواروم کن ...

هر چقدر سعی میکنم بی قرار نباشم خونشون که میرم جای خالی اقا جونمو میبینم نمیتونم تحمل کنم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چقدر سعی میکنم بی قرار نباشم خونشون که میرم جای خالی اقا جونمو میبینم نمیتونم تحمل کنم

خدا به دلت ارامش بده.تقدیرالهیه ،هیچکاری نمی تونی جز توکل به خدا

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
منم بابام تازه فوت کرده مرداد ماه تا اروم نشی خواب خوب نمیبینی منم کلا دوبار دیدم تو خواب

اینقدر دلم تنگه فکر کنم شما درک کنی چی میگم من خجالتی بودم عید تا عید پدرمو میبوسیدم الان به خودم لعنت میفرستم کاش بیشتر بغلش میکردم میبوسیدمش 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

بعضی خواب هاشیطانی هستن ینی شیطان باعث میشه شما ناامید و ناراحت از خواب بیدارشی .بعدم معمولا اوایل ا ...

قربونتون برم چقدر قشنگ گفتید انشاالله که همین طور باشه چون پدر من واقعا همه عمرشو به کسی ظلم نکرده همیشه هیت دار بود برا امام حسین گریه کرد

عزیزم خدا بهتون صبر بدهاحتمال زیاد تعبیرخوابتون اینه که پدرت به خاطر ناراحتی و بیقراری توبه شدت نارا ...

الهی بگردم براش کاش یه بار می اومد میگفت تو ارامشه شاید دل منم اروم میگرفت

قربونتون برم چقدر قشنگ گفتید انشاالله که همین طور باشه چون پدر من واقعا همه عمرشو به کسی ظلم نکرده ه ...

خب باور کن الان بهش بگن برمیگردی دنیا ایا میخوای اینجا باشی بااینکه شماهارو دوس داره نمیاد اونجا خییییلی بهترازینجاست خیلی مخصوصا برای چنین افرادی 

لایک نکنید .توروخدا 
اصلا ناراحت نباش، قطعا پدر عزیزتون در آرامش هستنخواب شما ناشی از افکار پریشونتونهشما تا میتونید به ن ...

ممنون عزبزم تنها کار که از دستمون برمیاد همین هست امیدوارم ثوابش برسه به پدرم و برامون دعا کنه 😭

خدا رحمتش کنه براش قرآن بخون . خیرات کن

ممنون خدا رفتگان شماروهم بیامرزه

خب باور کن الان بهش بگن برمیگردی دنیا ایا میخوای اینجا باشی بااینکه شماهارو دوس داره نمیاد اونجا خیی ...

😭😭😭

صبر ندارم تحمل ندارم به خدا

صدقه بده دوست عزیز صدقه زیاد بده 

فقط صدقه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خوابت بخاطر استرس و نگرانی درونیت هست

برای بابات هم خیرات کنین و پرس و جو کنین حق الناسی چیزی بوده پرداخت کنید یا ببینین خدای نکرده ناخواسته حرفی زده یکی بد برداشت کرده ازش ناراحت باشه.

برای آدم های خیلی خوب هم پیش میاد یه وقت یه رفتاری انجام میدن ناخواسته ولی طرف مقابل بد برداشت میکنه

ایشالا جاش بهشت باشه براش صلوات فرستادم

سلام . خدا رحمتش کنه خانومی و به شما صبر بده

غیر از ائمه همه جایزالخطاییم 

ایشون حق الناسی بگردن داره که شما بی خبرید و تا طرف حلال نکنه ایشون تو برزخ ناراحتی میکشن عزیزم

حق الناس فقط پول نیست

سلام . خدا رحمتش کنه خانومی و به شما صبر بدهغیر از ائمه همه جایزالخطاییم ایشون حق الناسی بگردن داره ...

خوابم بعد نماز صبح بود اخه میگن بعد نماز صبح تعبیر نداره

خوابت بخاطر استرس و نگرانی درونیت هستبرای بابات هم خیرات کنین و پرس و جو کنین حق الناسی چیزی بوده پر ...

خوابم بعد نماز صبح بود اخه میگن بعد نماز صبح تعبیر نداره