2777
2789
عنوان

آخ بابام 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 78 پست
این خواب بخاطر اینه که هنوز نپذیرفتی مرگشوکاری به جایگاهش نداره عزیزدلم

خیلی ممنون عزیزم اره احتمالا پنجشنبه سر خاک رفته بودیم حالم بد شد اینا به خاطر اون این خواب و دیدم احتمالا 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

خیلی ممنون عزیزم اره احتمالا پنجشنبه سر خاک رفته بودیم حالم بد شد اینا به خاطر اون این خواب و دیدم ا ...

اره عزیزم خیالت راحت

من پدرم شهید هستن انقدر از این خوابا دیدم 

همشو میزدم تعبیرش همین عدم پذیرش خودم بود

باخودم در جنگ بودم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا پدرت رو رحمت کنه.

چون بیقراری میکنی واسه پدرت تو خواب هم پدرت رو ناارام میبینی

اول خودت رواروم کن تا اونم ارامش داشته باشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
براش خیرات کنهروز قرآن بخون براشمنم یکبار خواب دیدم پدربزرگم اینطوریه، خیلی گریه کردم و براش خیرات د ...

به خدا هر روز قران میخونم هی یادش میکنم هر پنجشنبه ناهار میدیم به فامیل به مامانم گفتم به یه خانم فقیر هست برا اون مرغ برنج اینا بخره بده ثوابش برسه 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

میدونی از این داغونم بابام به خوابم نمیاد اینقدر خواهش کردم ازش گفتم بیا بخوابم دلم اروم شه دارم دق ...

بعضی خواب هاشیطانی هستن ینی شیطان باعث میشه شما ناامید و ناراحت از خواب بیدارشی .بعدم معمولا اوایل ازدست دادن همین طوره کابوس میبینی چون دایما نبودش و طرز رفتنش یاداوری میشه و فکرت درگیره .وگرنه ایشون الان داره زندگی جدیدی رو اغاز میکنه و در کنار اهلبیت هم هست و گاهی اونطرف زیاد درگیر وعلاقه مند هستن و دیگه زیاد به خواب نمیان ینی فرصت نمیکنن وخودشون هم راضی ان چون میدونن عزیزانشون اینطرف خدارو دارن 

لایک نکنید .توروخدا 
من شهر غریبم دیشب بابام زنگ زده با یه حالی اصلا صداشو نمیشنیدم عجیب غریب کرده بود صداشو فلان دارم می ...

خدا حفظشون کنه همین که سایه اشون رو سرتون باشه به خدا نعمته درد یتیمی خیلی سخته قلب ادم اتیش میگیره از دوری

اینقدر گریه کردم دیگه نفسم در نمیاد این چه خواب بود خداا

عزیزم خدا بهتون صبر بده

احتمال زیاد تعبیرخوابتون اینه که پدرت به خاطر ناراحتی و بیقراری تو

به شدت ناراحته  و اگه شما به آرامش و پذیرش فوت ایشون برسید روح پدرت هم آروم میشه

عزیزدلم خواهرگلم خدابهتون صبر و ارامش بده،تسلیت میگم غم اخرتون باشه،براش ختم قران و ختم صلوات بگیرید،خیرات فراموش نشه،درحد توانتون کمک کنید به فقیر،به بچه های کار یا به اونایی که پایین شهرزندگی میکنن بهشون مواد غذایی یا لباس تمیز بهشون بده،کیف و کفش

اره عزیزم خیالت راحتمن پدرم شهید هستن انقدر از این خوابا دیدم همشو میزدم تعبیرش همین عدم پذیرش خودم ...

خدا رحمتشون کنه با امام حسین همنشین باشن انشاالله

تسلیت میگم عزیزم 

مُرده از حال زنده خبر داره . 

بابات از حال روحی شما باخبره و از غم و غصه شما ناراحته . صبور باشید . سوگواری به حداقل برسونین . به جاش با ذکر صلوات ازش یاد کنید. تا اونم روحش آروم بگیره . 

بی تابی نکنین . اونم قطعا جاش خوبه ولی از بیتابی های شما ناراحته.