2777
2789
عنوان

آخ بابام 😭😭😭

1766 بازدید | 78 پست

بابام به تازگی فوت کرده دیروز سر خاک قسمش دادم به خوابم بیاد خواب دیدم یه جایی گیر کرده اتش نشانی داره سعی میکنه درش بیاره رفتم جلو گفتم چرا درش نمیارید گفتن نمیشه تموم کرده جیغ میکشیدم بابامو در بیارید خدا قلبم داره میاد تو دهنم بابای من سفره دار بود بابای من حرف خوبیش همه جا هست این چه خوابی بود بچه ها نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد همه اینا خواب باشه برم پیش بابام خدا چرا مرگ من نمیرسه چقدر سگ جونم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهم صل علی محمد وال محمد انشالله خدا بهتون صبربده

صبر ندارم تحمل ندارم به خدا

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

عزیزم خواب را تعبیر به خیر کن و بهش فکر نکن

من نمیخواستم اینجور ببینم بابامو میخواستم بگه تو ارامشه میخواستم بغلش کنم 

چون خیلی به فکرش هستی خواب پریشون دیدی براش ختم قرآن بگیر صلوات منم بابام فوت شده خدا رحمتش کنه پدرت ...

تورو امام حسین راست میگی یعنی الان تو ارامشه به خدا بابای من یه نماز قضا نداشت همیشه دستش به خیر بود 

اعتقاد ندارم که خواب تعبیر خاصی داشته باشه

خواب به افکار و احوالات اخیر آدم بستگی داره

روح پدرتون شاد

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
من نمیخواستم اینجور ببینم بابامو میخواستم بگه تو ارامشه میخواستم بغلش کنم

خدا رحمتشون کنه 

عزیزم پدرتون قطعا در آرامشه و این خواب شما بخاطر ذهن آشفته و پر استرس خودتون هست و ربطی به وضعیت پدرتون نداره

براش خیرات کن حتما حتما به یتیم کمک کن تا جایی میتونی حلالیت بگیر از دیگران

آخ الهی بمیرم 

خدا رحمتشون کنه عزیزم پدرتون قطعا در آرامشه و این خواب شما بخاطر ذهن آشفته و پر استرس خودتون هست و ر ...

مرسی ابجی چقدر نیاز داشتم یکی بهم بگه بابام الان تو ارامشه جایی گیر نکرده چرا من این خوابو دیدم دیگه یادم نمیره دستام داره میلرزه خدا اقاجونم راضی نمیشد اینجور به خوابم بیاد به این حال بیافتم