2777
2789
عنوان

آخ بابام 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 78 پست

فقط خیرات کنید،هر رفتار درست شما برای پدرتون ثواب رد میشه،حجابتون هم کاملا حفظ کنید ومردم داری کنید.

فاتحه بخونید براشون، وبگید اللهم اغفرالمومنین والمومنات والمسلمین والمسلمات

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بارداری بخاطر همون خوابهای پریشون میبینی

چی بگم از هرچی هست جیگرمو اتیش زد هر قدر میخوام قوی باشم رفتن بابامو قبول کنم وقتی میرم خونشون مثل روز اول داغ دار میشم کاش زندگی دکمه انصراف داشت به خدا نمیکشم دیگه خستم 

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

چی بگم از هرچی هست جیگرمو اتیش زد هر قدر میخوام قوی باشم رفتن بابامو قبول کنم وقتی میرم خونشون مثل ر ...

عزیز من مهربون من، تو داغت تازه س،یهویی از دستش دادی،حق داری دلتنگ شی،غصه بخوری،خودتو شماتت نکن

عزیز من مهربون من، تو داغت تازه س،یهویی از دستش دادی،حق داری دلتنگ شی،غصه بخوری،خودتو شماتت نکن

ممنون عزیزم تو تنها دوستی بودی که هیچ وقت شماتتم نکرد و بهم امید داد امیدوارم تو زندگیت به هرچی میخوای برسی 💖

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

ممنون عزیزم تو تنها دوستی بودی که هیچ وقت شماتتم نکرد و بهم امید داد امیدوارم تو زندگیت به هرچی میخو ...

هر کی جای تو بود همین شرایطو داشت،

بارداری و هورمونات تغییر کردن و روحیه ت حساس تر شده،

از طرفی هم بحران عاطفی دیدی با فوت ناگهانی پدرت،

ب هودت حق بده عزاداری بکن ولی کنارش مراقب خودتم باش

هر کی جای تو بود همین شرایطو داشت،بارداری و هورمونات تغییر کردن و روحیه ت حساس تر شده،از طرفی هم بحر ...

میدونی از این داغونم بابام به خوابم نمیاد اینقدر خواهش کردم ازش گفتم بیا بخوابم دلم اروم شه دارم دق میکنم یه خوابی دیدم حالم بدتر شد 

کاش کنارت بودم یه دل سیر بغلت میکردم

مرسی مهربون تاثیر حرفات همون قدر ارومم میکنه خدا ادمای خوش قلب مثل تورو زیاد کنه

میدونی از این داغونم بابام به خوابم نمیاد اینقدر خواهش کردم ازش گفتم بیا بخوابم دلم اروم شه دارم دق ...

اخه خواب دیدن کسی ک فوت شده اتقد راحت نیس که،روحتون باهم ارتباط بگیره،

اون خوابتم از هورمونهای بارداریه ولی اگه میخای تعبیرش کنی به فوت شدن ناگهانیش تعبیر کن که واقعا کاری از دست کسی برنیومد و فوت شد،چون تو خواب کاری از دست کسی برنیومد و ایشوت فوت شدن

اخه خواب دیدن کسی ک فوت شده اتقد راحت نیس که،روحتون باهم ارتباط بگیره،اون خوابتم از هورمونهای باردار ...

اره حتما همین طوره مامانم گفت خوابت بعد نماز بوده تعبیری نداره خیالم راحت شد همش میترسیدم شاید من باعث ناراحتی و گرفتاریش شده باشم 

این خواب بخاطر اینه که هنوز نپذیرفتی مرگشو

کاری به جایگاهش نداره عزیزدلم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من شهر غریبم 

دیشب بابام زنگ زده با یه حالی اصلا صداشو نمیشنیدم عجیب غریب کرده بود صداشو فلان 

دارم میمیرم غذا نخوردم ایشالا مامانت و داییت بمیرن تو قبر بزارنشون قطع کرد

به مامانم زنگ زدم میگه خونه پذربزرگتم اینجام شام خورده رفته بابات الانم داره میاد دنبالم.... ولش کن ناراحت نکن خودتو 

خودایا من چه گناهی کردم عذابم میدی؟ 

هزارتا بلا سرمون اورده 

خودایااا

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)