2777
2789
عنوان

آخ بابام 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 78 پست
الهی بگردم براش کاش یه بار می اومد میگفت تو ارامشه شاید دل منم اروم میگرفت

عزیز دلم  انشاالله روحشون در آرامشه 

و شما هم در آرامش باشید

اگه واقعا مردمدار بوده و خوش اخلاق و حلال خور

و شماها و مامانتون و خونواده خودش از دستش راضی بودن

صد در صد روحشون در آرامشه

در ضمن اون روز محشر و قیامته که حسابرسی خیلی شدید و دقیق هست برا همه ماها .....

ولی عالم برزخ که بعد فوت آدم هست حسابرسی وجود نداره

و همینکه شخص معتقد به واجبات باشه و مردمدار باشه و خوش اخلاق و بقیه رو آزار نداده باشه روحش شاد هست و در امان

برنامه سمت خدا رو دیدی ؟اکثریت افرادی که یه جورایی  لحظاتی شبیه مرگ  رو تجربه کردن  از خوبی عالم برزخ میگن 

غیر از چند مورد که مردم آزار بودن یا همسرشون رو اذیت میکردن  فقط اونها لحظات بدی رو تجربه کرده بودن...

خوابم بعد نماز صبح بود اخه میگن بعد نماز صبح تعبیر نداره

چرا عزیزم تعبیر داره . اتفاقا تعبیرش سریعتره و زودتر اتفاق میفته . کی گفته تعبیر نداره 

من ساعت ۷ صبح خواب دیدم فرداش تعبیر شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا عزیزم تعبیر داره . اتفاقا تعبیرش سریعتره و زودتر اتفاق میفته . کی گفته تعبیر نداره من ساعت ۷ صبح ...

اگه کسی بدون اینکه تقصیری داشته باشه فحش بده مرده اذیت میشه اون دنیا ؟میتونه خوابم به خاطر این باشه؟

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

خوابم بعد نماز صبح بود اخه میگن بعد نماز صبح تعبیر نداره

بازم صدقه بده اشکالی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه کسی بدون اینکه تقصیری داشته باشه فحش بده مرده اذیت میشه اون دنیا ؟میتونه خوابم به خاطر این باشه؟

نه فداتشم کسی اگر فحش بده مرده غمگین و گریان میشه و تو خودش فرو میره ولی چون شما آتیش رو دیدی که ایشون گرفتار بودن ، توی برزخ دستشون بستست و گرفتارن و چون شما دخترشی توی خواب روحت به عالم بالا یعنی برزخ عروج کرده و ایشونو دیدی . اونا اونجا نکهبان و دم و دستگاه دارن درست مثل کلانتری و زندان توی این دنیا که سرباز و نگهبان داره.. شوخی نیست

نه فداتشم کسی اگر فحش بده مرده غمگین و گریان میشه و تو خودش فرو میره ولی چون شما آتیش رو دیدی که ایش ...

تو اتیش نبود یه جایی تاریک و کوچیک گیر افتاده بود من چجور صاحب حق رو پیدا کنم اگه اینجور بود چرا بهم نگفت از کی حلالیت بگیرم ای خدااا درد خودم کم بود حالا برا بابام چیکار میتونم بکنم ؟

هر وقت دلت گرفت مداحی هزار دفعه مردم برات از حسین طاهری رو گوش بده حتما آرومت میکنه

من فکر کنم پدرتون ناغافل و یهویی فوت شده مثل توی خواب یا تصادف یا سکته؟؟ همینطوره؟

بله تو خواب ایست قلبی کرد 😭😭

تو اتیش نبود یه جایی تاریک و کوچیک گیر افتاده بود من چجور صاحب حق رو پیدا کنم اگه اینجور بود چرا بهم ...

تو فقط میتونی یک هفته هر شب صدتا صلوات بفرستی به نیت اینکه یا صاحب حق بیاد جلو راهت یا صاخب حق دلش نرم بشه و بگذره از حقش 

تو فقط میتونی یک هفته هر شب صدتا صلوات بفرستی به نیت اینکه یا صاحب حق بیاد جلو راهت یا صاخب حق دلش ن ...

اگه حلالش نکنه چی من چیکار میتونم بکنم بابام تو ارامش باشه  

اگه حلالش نکنه چی من چیکار میتونم بکنم بابام تو ارامش باشه

ببین گلم وقتی انسانی فوت میکنه پرونده اعمالش بسته میشه و با تمام اعمال بد و خوبش رهسپار برزخ میشه و ما زنده ها عملا هیچ کاری نمبتونیم بکنیم براش جز حلالیت طلبیدن و وقتی صاحب حق پیدا نشه فقط میتونیم با نذر صلوات از خدا بخواییم معجزه وار دل صاحب حق رو هر کجای این دنیا باشه نرم کنه . یک وقت صاحب حق بخشیده ها ولی اون میت باید کارما یا تقاص رو پس بده تا پاک بشه و به جای بهتر برزخ انتقال داده بشه . درست مثل زندان در این دنیا 

ببین گلم وقتی انسانی فوت میکنه پرونده اعمالش بسته میشه و با تمام اعمال بد و خوبش رهسپار برزخ میشه و ...

من صلوات میفرستم روزی صد تا ولی انشاالله که خوابم تعبیری نداشته باشه چون بالاتر یه کاربری میگفت پدرش شهید شده ولی همچین خوابای پریشونی میدیده مگه نه اینکه شهید ها جهاد در راه خدا کردن و جزو انسان های پاک هستن 

من صلوات میفرستم روزی صد تا ولی انشاالله که خوابم تعبیری نداشته باشه چون بالاتر یه کاربری میگفت پدرش ...

گلم شما اصلا پدرتون تو خواب ندیدی ، فقط چون ذهنت پریشون بوده خواب پریشان دیدی 

برای پدر ختم صلوات دسته جمعی بگیرید ،هر روز یه جز قرآن بخون 

پدر زنداییم اومده بود به خواب ،یه باغ پر از میوه و زیبا بوده گفته همه ی این باغ را فلانی برام درست کرده،زنداییم 14 ساله هر روز برای پدرش قرآن و فاتحه میخونه 

شمام دستت این دنیا کوتاه بود برای خوشحال کردن پدرت ،کمک کن اون دنیا جبران بشه براش

گلم شما اصلا پدرتون تو خواب ندیدی ، فقط چون ذهنت پریشون بوده خواب پریشان دیدی برای پدر ختم صلوات دست ...

تلنگر خیلی مهمی بود خداخیرتون بده گفتین ، باید منم دست بجنبونم برا پدرم روزی یه جزئ بخونم شاید اینجوری ازم راضی باشه جبران اذیت هایی که کردم بشه 😭😭