2777
2789
عنوان

شوهرم تو خواب حرف زد چی گفت 😂

326 بازدید | 21 پست

رفت برای عمل بعد از اینکه از اتاق عمل در اومد خیلی سر حال بود وقتی خوابید داشت تو خواب حرف می‌زد برای اولین بار داشت حرف می‌زد تو خواب میگفت جان نیکا 🤣🤣

فیلمشو گرفتم خودش باور نمی‌کرد بهش گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عذر میخوام میشه تاپیک اخرم گزارش بزنی حالم خوب نبود گفتم درد دل کنم اما دیدم شاید گفتنش اینجا اشتباه بود

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

حتما اسمت نیکا هست وگرنه الان..

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حتما اسمت نیکا هست وگرنه الان..

دقیقاااا🤣

اگه نیکا نبود اسمش انقد ذوق نداشت

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

اره خداروشکر دیگه ادامه ندادم🤣😂😅 به فنا میرفتم

شانس داشتی بخدا😂😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

😐ممنونم چرا انقدر خر ذوق شدین

شمااسمت نیکاهست؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻