2777
2789
عنوان

کاربر نی نی سایت چه کسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست
سلام منم كاربر ني ني سايت  اومدم همتونو بچوشم👹👹👹

نچش نچش مارو

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز مهمی نیست 

یه نفر بود بنده خدا اسم کاربریش گمشو بابا بود ، تو امضاش نوشته بود هر چی اسم میزدم قبول نمی کرد دیگه عصبی شدم اینو قبول کرد یا یکی دیگه بود اسم کاربریش دیگه دارم عصبی میشم بود ، این طفلک هم حتمأ هر اسمی که به ذهنش رسیده قبول نکرده دیگه مجبور شده اینو بزنه ، موضوع مهمی نیست دوستان 

چرا نمیبنماید؟    

چون بنموییدنش نمیاید    

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

رگولاتوری نی نی سایته 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
  نچش نچش مارو

نه اصرار نكنه 

شتلق بمير اي مرغ لعنتي😂😂😂

مرغ لعنتي يه كليپ بود گربه مرغه رو ميزد ميگفت بمير اي مرغ لعنتي😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نه اصرار نكنه  شتلق بمير اي مرغ لعنتي😂😂😂 مرغ لعنتي يه كليپ بود گربه مرغه رو ميزد ميگفت ...