2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

139 بازدید | 2 پست

از بس تایپیک های درباره بدی مادرشوهر خوندم با خودم گفتم این طفلی مجردا میترسن ازدواج کنن

منم این تایپیک رو زدم از خوبی هاش بگم

تو این ده سال اصلا بهم توهین نکرده اگه کاری به دلش هم نباشه انجام بدم با روی خوش با زبون نرم بهم‌میگه واخر هم بهم میگه ازش ناراحت نشم

هر وقت میاد خونم اصلا بیکار نمیشینه شروع میکنه به تمیز کاری

یا یه روز من تا ظهر بیرون کار داستم وقتی امدم دیدم کلا فرشام رو برده بیرن البته ۶ متری ها همه روشسته چون من یه شهر دیگه ام چند روزی هس خونومون قبل اینکه از خونم بره همه جا رو مرتب میکنه بعد میره 

یا وقتی بچه ام کوچک بودن دستم بند بود خودش پوشک بچه م رو عوض میکرد 

یه وقت نگین من دارم سواستفاده میکنم از رفتارش بخدا خودم دوس ندارم تو خونم به زحمت بیوفته یا قبل اینکه مادرشوهرم بیاد همه جا رو تمیز و مرتب میکنم ولی بازم برای خودش کار پیدا میکنه

منم وقتی میرم خونش هر کار لازم باشه انجام میدم تا محبتاش رو جبران کنم 

خدا هر دوتون رو حفظ کنه🌹

معلومه شما هم درست تربیت شدی و محترم هستی و الا آدم بهانه جو از همین کمک ها هم دلخوری درست می‌کنه که چرا دست به وسایل من زدند

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.