2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگه

💜                                                                                                                                                                                                                                           

قشنگه ولی به شرطی که هیکلت مثل همین خانوم باشه. این لباسای مدل فرانسوی، فقط به خانومهای ظریف میاد که کمر باریک و پاهای کشیده ای دارن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

قشنگه ولی به شرطی که هیکلت مثل همین خانوم باشه. این لباسای مدل فرانسوی، فقط به خانومهای ظریف میاد که ...

قدم بلنده ولی کمرم به اندازه این خانوم توی فیلم باریک نیست

یه بار یه لباس شبیه به اینو پوشیدم همه تعریف می‌کردن توی تنم قشنگه نمیدونم دیگه

قدم بلنده ولی کمرم به اندازه این خانوم توی فیلم باریک نیستیه بار یه لباس شبیه به اینو پوشیدم همه تعر ...

ببین من هیکل شمارو ندیدم ولی همینقدر بگم که باید شکم و پهلو نداشته باشی وگرنه این لباس تو تنت خنده دار میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دیدیش واقعا ؟می‌خوام بدم خیاط بدوزه میترسم تمیز درش نیاره

اره عزیزم دیدم ، خودم خیاطم به نظرم لباس سختی نیست اگه اندام شما هم شبیه مدل باشه که فوق العاده میشه 

فقط حتما خیاط خوب پیدا کن کار مجلسیشو ببین بعد بده برات بدوزه 

💜