2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
برو بانه همشو یجا بخر دوستم سند ازدواجشونو برد که مشکلی پیش نیاد براشون همه جهازشو از اونجا خرید چه ...

عزیزم بره بانه کل جهیزیشو بخره باید35تومن نقد باشه. تو حسابشووون

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....
با ۳۵ یا ۴۰ نمیشه همه چیز خرید.والا ما که چیزی با خانواده داماد نیست.۲۰۰ میلیون به بالا

دنیا خانوم این چه حرفیه مگه چی خریدی که دویصت شده با اون پول میشه خونه خرید ماشینم خرید

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۳۵ یا ۴۰ نمیشه همه چیز خرید.والا ما که چیزی با خانواده داماد نیست.۲۰۰ میلیون به بالا

چرا نمیشه عزیزم من همه چی خریدم

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...

عزیزم اول که انشاالله خدا شفای همسرتو بده و بسلامتی ازدواج کنی و خوشبخت بشی

بنظر من جهیزیه باهر رنجی قیمتی میتونی تهییه کنی 

ما واسه ابجیم 10ساااال پیش 7تومن خریدیم خوب خیلی هم بود البته رسم ما فقط وسایل اشپرگزخونه و سرویس خوابه هنوز ابجیم به دلش مونده یه چیزی بتونه جدید بخره اخه مامانم از هر وسیله ای چندتا براش خریده که هنوز باز نکرده هم داره

من خودم4سال پیش15تومن دادم 3تومنم سرویس خوابم شد سعی کردم همه چیز بخرم ولی تعداد کم مثلا 10تا سرویس پارچ و لیوان نخریدم 3تا گرفتتم و غیره..

الانم هرچی دلم بکشه و جدید بیاد میرم ازش میخرم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دنیا خانوم این چه حرفیه مگه چی خریدی که دویصت شده با اون پول میشه خونه خرید ماشینم خرید

خوب قیمت ها متفاوته.یه یخچال رو میتونی ۲ تومن بخری میتونی ۱۰ تومن بخری

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم