2777
2789
عنوان

بچه مهمون

381 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان حالتون چطوره ؟☺️

یسوالی میپرسم بیاین لطفا تجربه هاتون و راه حل هاتون رو دراختیارم بزارین 

یکی از دوستای من میاد خونمون که باهم کارای هنری انجام بدیم ،یه دختر پنج ساله  داره که اصلا حرف گوش کن نیست و دائم شیطونی میکنه ،اخیرا میبینم مدام در یخچالو باز میکنه و میره توی اتاق خوابم کشوی میزمو باز میکنه ،امروزم کارت بانکی و طلاهامو و عطرامو  دراورده و انداخته بود کف اتاق (من کلا اتاق خوابام قفل نمیشن فقط درو میبندم ) من مدام بهش میگم نکن و دست نزن ولی انگار نه انگار!مامانش هم ازوناییه که میگه به بچم نگین بالا چشمت ابروهه! 

حالا لطفا بهم بگین چطوری باشون رفتار کنم که محترمانه باشه و ناراحت نشه؟

اینم بگم من خیلی رو حریم خصوصی اتاق خوابم حساسم ،و همچنین روی وسایلم 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما برو خونشون 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
هیچ راه حلی نداری جز اینکه قبل اومدن لوازم آرایش طلا هرچ داری بذاری تو یه کمد درشم قفل کنی هرچی بگی ...

اخه چرا بجای اینکه ناراحت بشن ،بچه شون رو ساکت نمیکنن ؟یا دعوا نمیکنن؟ ،،،،ماهم بچه کوچیک داشتیم والا خونه خودمون ازاد بود اما خونه بقیه مودب مینشست چون بهش گفته بودیم باید چه کنه 😑

خب نمیشه همیشه من برم وگرنه قطعااااا همینکارو میکردم

آره برو بگو چون بچه داری و اذیت میشی من میام یه کم پرو باش مثل مادره 

یا حداقل سه بار تو برو یه بار اون بیاد بالاخره اونها دو نفر حساب میشن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اگه اونا انقدر پررو تشریف دارن پس شما هم رک باش .میگن مال خودت رو سفت بچسب مردم رو دزد نکن دوروز دیگ ...

همین دیگه ،،،من خودم سر همین بچه ها یه گردنبند گم کردم 😑اخرشم نفهمیدم چیشد 😑عزیزم من چجوری پررو باشم مثلا؟؟چی بگم؟؟؟خط قرمزامو چند بار تکرار کنم که دیگه اون مامانه محترم بفهمه😆؟