2777
2789
عنوان

بچه مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست
بگو مامانش نمیخوای چیزی به بچت بگی 😄😄 نمیدونم والا منم دیدم از این مادرا منم تنها کاری از دستم بر ...

منم رابطه زیادی ندارم کلا ... ولی مادرش خیلی ناراحت میشه :/

تازه یبار بچه دوید و گلدون شیشه ای خیلی گرون قیمتی رو شکوند 😢خیلی ناراحت شدم باصدای بلند گفتم بشین دیگه ! بعد به مامانه بر خورد ..

حالااگه بچه من وسیله کسی رو خراب کنه من اونو براش میخرم میبرم عذرخواهی هم میکنم 😑

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید خنده دار باشه ولی قفل یخچال هم تو بازار هست😂😂

🤣🤣🤣

نمیدونم اتاق و یخچالو قفل کنم یا کنترلو قایم کنم یا مبلارو روکش کنم ک انقد شکلات مالی نکنن یا تابلو و ساعت رو جمع کنم یه جاکفشی رو قفل کنم مجسمه و گلدون جمع کنم ،پنکه رو جمع کنم ک انگشت نکنه و غیره و غیره

منم رابطه زیادی ندارم کلا ... ولی مادرش خیلی ناراحت میشه :/تازه یبار بچه دوید و گلدون شیشه ای خیلی گ ...

خب قطعا کار تو درسته، در ضمن نباید بچه رو همیشه بیاره اونجا، خیلی راه نیا باهاش، شده هر دقیقه یادآوری کنی ولی به بچش تذکر بده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
🤣🤣🤣نمیدونم اتاق و یخچالو قفل کنم یا کنترلو قایم کنم یا مبلارو روکش کنم ک انقد شکلات مالی نکنن یا ...

شما برو تو پارکینگ خونه تون بشین یه موکت هم پهن کن. راحت میشی. 🤧😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب قطعا کار تو درسته، در ضمن نباید بچه رو همیشه بیاره اونجا، خیلی راه نیا باهاش، شده هر دقیقه یادآور ...

مرسی که بهم انگیزه دادی و حق دادی ،حالا از فردا سعی میکنم رک باسم و ارامش خودم برام مهم تر باشه