2777
2789
عنوان

بچه مهمون

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دیگه ،،،من خودم سر همین بچه ها یه گردنبند گم کردم 😑اخرشم نفهمیدم چیشد 😑عزیزم من چجوری پررو با ...

والله میخواستم کتونی خواهرزاده ام رو بپوشم خواهرزاده ام رک گفت گشاد میشه نپوش .خیلی هم عالی که گفت ‌شما هم به مامانش بگو دست نزنه به یخچال واتاق بهم میریزه خوشم نمیاد .

اینم گفتم 😅دیگه چی خواهر؟

بگو مامانش نمیخوای چیزی به بچت بگی 😄😄 نمیدونم والا منم دیدم از این مادرا منم تنها کاری از دستم بر میومده همون قفل کردن اتاقا و برداشتن وسایل بوده وگرنه مادره اصلا هیچی، تازه چیزیم به بچه بگی مادره ناراحت میشده، حالا کار تو فرق داره ولی من رابطمو خیلی تا خیلی کم میکنم با اینجور آدما شاید سالی دوبار بیان خونه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
یخچالو چجوری قفل کنم🥲

از این مگنت های یخچال و کابینت هست که بچه ها باز نکنن،  از اونها بخر و بزن درب یخچال. 

یه کم قاطعیت همراه با محبت داشته باش تو کلامت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ما بدبخت بودیممث موش😂

همینه بخدا ...بعضی از مامانای امروزی خیلی پرروان ،انتظار دارن خونه رو دراختیار بچشون بزاری،حالا اگه بچه خواهر و برادرم باشه اشکال نداره ها!ولی یه پا غریبه تر واقعا زجر اوره

وای من یکم رودروایسی دارم 😢 چیکار کنم پررو شم ؟چه تمرینی انجام بدم.؟

اگه بلد بودم خودم انجام میدادم😬😅

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
همینه بخدا ...بعضی از مامانای امروزی خیلی پرروان ،انتظار دارن خونه رو دراختیار بچشون بزاری،حالا اگه ...

یا برای کار شما برو خونه شون یا محترمانه بگو بچه رو نیاره اگر میاره مراقب رفتار و حرکاتش باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401