2777
2789
عنوان

دوس پسر

478 بازدید | 43 پست

سلام دوستان خواهرم ۱۵_۱۶سالشه تازگی فهمیرم با یه پسری پیام میده شماره پسره رو با نام مزاحم زدم تو گوشیم 

و هنوز گوشیشو ندیدم ولی حدسایی زدم شاید با هم قرار میذارن شاید حرفای جنسی و...البته اینا رو نمیدونم چجوری بوده مطمعن نیستم

سه شبه خواب و خوراک ازم گرفته شده نمیدونم باید چیکار کنم توروخدا میشه راهنمایی کنین

خیلی ساده اس😔😔😔دارم از ناراحتی میمیررررم

راهنمایی کنید و رفیق باشید باهاش و  گوشی دختر ۱۶ ساله را چک نکنید . 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به تو چه خب 

چند وقته دیگه خودش سرش میخوره به سنگ درست میشه 

حتما کمبود محبتی چیزی داره که میره سمته پسره مردم 

بیشتر هواشو داشته باش

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
راهنمایی کنید و رفیق باشید باهاش و گوشی دختر ۱۶ ساله را چک نکنید .

آخه اگه خدایی نکرده رابطه جنسی داشته باشه البته مطمعن نیستم و فقط پیاماشو دیدم تو روبیکاش تو گوشی مادرم هنوز گوشیشو چک نکردم خیلیییی ساده لوحه من دارم میمیرم از ناراحتی

یه مدته رفتارش مشکوک شده ما اعتماد میکردیم

به نظرتون چیکار کنم

حالا که شماره پسره رو دارم چیکار میشه کرد

فقط هواست باشه کاری نکنید حریم خصوصی شو از خونه ببره بیرون. 

یعنی الان تو خونه خیالش راحته که با اون حرف میزنه اگه تابلو کنی می‌فهمه و میگه خونه امن نیست و بیرون از خونه باهاش حرف میزنه که این بدتره.

باید مدیریت کنی و از مشورت عقلا استفاده کنی

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

به تو چه خب چند وقته دیگه خودش سرش میخوره به سنگ درست میشه حتما کمبود محبتی چیزی داره که میره سمته پ ...

یعنی سه شبه خواب از چشام گرفته شده😔

دبروز داییم میگه داشتن میرفتن سرکار دیدن نزدیک یه ماشینه شده تا داییمو دیده فاصله گرفته بهش گفتم این وقت صبح اینجا چیگار میکنی
خواهرم که میگه اون ماشینه میخواست ادرس بپرسه نمیدونم واقعا راس میگه یا پنهانکاری میکنه

آخه اگه خدایی نکرده رابطه جنسی داشته باشه البته مطمعن نیستم و فقط پیاماشو دیدم تو روبیکاش تو گوشی ما ...

با خودش حرف بزنید . دختر ۱۶ ساله که نباید ساده باشه تو این دوره ،از خطراتش بگید و از احتیاط هایی که باید کنه . ولی فکر میکنم نباید مستقیم بگید چون پنهانکارتر میشه . 

اخه این دوره گریزی نیست ازین روابط بخوایید سخت بگیرید گندش بدتر درمیاد ،

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞