2777
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست
تا الان شماره پسره رو حفظ کرده .ضمنا حفظ هم نکنه پسره بهش زنگ میزنه و دوباره شمارش میوفته. پسره زنگ ...

اره حق با شماست پس کلا با خواهرم خلوت کنم و بهش بگم

میترسم همه چی رو نگه یا نکنه مثلا باهم رابطه ای داشتن قبلا 

اگه فهمیدم رابطه دارن چیکار کنم؟؟؟

میگم حالا که شماره پسره رو دارم باهاش تماس نگیرم؟؟؟

نه به خواهرت میگه و خواهرت از تو متنفر میشه.دیکه بگی الان صبح شده میگه نه لابد عصر شده

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره حق با شماست پس کلا با خواهرم خلوت کنم و بهش بگممیترسم همه چی رو نگه یا نکنه مثلا باهم رابطه ای د ...

رابطه رو واقعا الان نمی‌دونم چی بگم.

فعلا سعی کن از در دوستی وارد بشی و باهاش صحبت کنی ولی جوری که متوجه نشه که شماره پسر رو از گوشیش برداشتی . مثلاً مثالی بزن بگو دوستم خواهرش بیچاره شد فلان شد یه چیزی تو این مایه ها. بعدش شاید خودش بیاد باهات صحبت کنه.و مثلاً بگه بنظرت پسرا چجورن؟ اینجوری هستن؟ نیستن؟  

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

امیدوارم اعتماد کنه😢😢😢واقعا سخته ما خانواده مذهبی بودیم نمیدونم چرا کمکاری کردیم😢😢به پسره کلا ز ...

جلو این پسره رو گرفتی بقیشون چی بارها ازین ادما سر راهش قرار میگیره اونه ک باس برا خودش خط قرمز داشته باشه سعی کن اوضاعو کنترل کنی اکثرن ت نوجوونیامون حداقل یبار با این چیزا مواجه شدیم واکنش الان ت خیلی رو رفتار ایندش تاثیر میزاره اگ بهش نزدیک بشیو بهت اعتماد کنه از اتفاقای بدتر و پنهون کاریش جلوگیری میکنی بیشتر بهت علاقه پیدا میکنه رو حرفت حساب باز میکنه فردا بگی فلان کار اشتباهه اینجوریه با این پسر کات کن ب حرفت گوش میده انجامش نمیده احتیاط میکنه چون میدونه ادم منطقی با درک و قابل اعتمادی هستی حرفیو رو هوا نمیزنی ولی وقتی ازت دور باشع و بی اعتماد اون وسط خودتو جر بدیم کار خودشو میکنه و ممکنه هزارتا اتفاق بدتراز الان براش پیش بیاد

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

آخه اگه خدایی نکرده رابطه جنسی داشته باشه البته مطمعن نیستم و فقط پیاماشو دیدم تو روبیکاش تو گوشی ما ...

اینجا اکثرا بچع مدرسین بنظرمن باخواهرت خلوت بشین بگوو بهش رفتارت عجیب شده مدتیه متوجه شدم احساس میکنم داری یه کارایی میکنی حواست باشه تودام آدم لاشی نیوفتی هدف پسرا رو از دوستی واسش بگو که به چی ممکنه ختم بشه ببین واکنشش چیه ؟تنهاراحت همینه چون میگی خواهرت سادس ممکنه خدای نکرده آسیب ببینه

امیدوارم اعتماد کنه😢😢😢واقعا سخته ما خانواده مذهبی بودیم نمیدونم چرا کمکاری کردیم😢😢به پسره کلا ز ...

اگ میخا بهت اعتماد کنه مقابلش قرار نگیر باهاش همراه شو تعصبی و شتابزده با بحران برخورد نکن جوری وانمود کن ک اره باهاش مشکلی نداری اوکیه بهش بگو ولی ب کسی نگو شر میشه هر چی شد بیا پیش خودم بعد کم کم ک پیشت ازش حرف زد بگو میگم حواست باشه ها اینا اینجورین یا کلن هرچی ک درموردش گف یچی ازش دربیار ک لاشی بودنو سو استفاده گر بونشو بهش ثابت کنی سعی کن اگ دیدی مقاومت میکنه و ب بحث کشیده میشه مکالمه رو متوقف کنی ع یه راه دیگه وارد بشی براش داستان واقعی مثال بزن از صفحه حوادث اینجور چیزا رو براش بخون ک اگاه بشه ولی یجوریم خز بازی درنیار متوجه نقشت بشه حداقل ماهی یبار براش ازین چیزا تعریف کن مص همون دختره ک با پسره دوش شد بعد سر یه بحث الکی کشتش جدیدنم فیلمشو درس کردن ولی معمولن ب اینجاها کشیده نمیشه خلاصه دگ یجوری مخشو بزن با دستای خودش رابطشو کات کنه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

میگم حالا که شماره پسره رو دارم باهاش تماس نگیرم؟؟؟

نه 

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

بلهنود درصد شاگردای من میگن همون قدر که دوست دختر نیاز داریم به دوست پسر هم نیاز داریم من به ظاهر می ...

خب خیر باشه

اونوقت چند درصد دخترا تو این دوستی که به قول شما نیاز اساسی هم هست آسیب نمیبینن؟ 

چند درصد آسیب میبینن؟

چند درصد واقعا نیاز عاطفی شون ارضا میشن؟

چند درصد در کنار اینکه نیاز عاطفی خودشون ارضا میشه نیازهای دوست پسرشونو مجبورن ارضا کنن؟ 

چند نفر دچار اختلال روحی میشن؟ 

چند نفر خودکشی می کنن؟ 

خانم تبعات این حرف شما خیلی زیاده

والان حتی جوامع بسیار آزاد غربی درگیری های شدیدی با این تبعات و معضلات دارن

بلهنود درصد شاگردای من میگن همون قدر که دوست دختر نیاز داریم به دوست پسر هم نیاز داریم من به ظاهر می ...

شما فکر کردین دوست پسر یعنی فقط بغل و ماچ و بوسه و تفریح و کافه و رستوران رفتن؟ 

خب خیر باشهاونوقت چند درصد دخترا تو این دوستی که به قول شما نیاز اساسی هم هست آسیب نمیبینن؟ چند درصد ...

گفتم بر خواهر ایشون زود 

و اینکه خانواده ها باید در جریان باشن از این روابط و مدیریت کنن 

الان دخترا مثل قدیم وابسته نمیشن و کمتر آسیب میبینن 

این نظر شخصی من هست 

ونه به دختر کسی گفتم حتما اینکارو کن که تبعات داشته باشه 

پیش هیچ دختر کم سن و سال هم نمیگم 

دارم به کسی که مشخصه بالغ هست میگم