2777
2789
عنوان

دوس پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست
یعنی سه شبه خواب از چشام گرفته شده😔دبروز داییم میگه داشتن میرفتن سرکار دیدن نزدیک یه ماشینه شده تا ...

بزارین هر کار میخاد تو همین مجازی بکنه بیرون رفتنا رو فقط کنترل کنین

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا جزو کدوم نیازها دسته بندی میشه؟

نیاز عاطفی 

من خودم دوران نوجوانی و بعد اون واقعا نیاز داشتم 

ولی هیچ وقت دوست پسر نداشتم 

اعتقاداتم نمیذاشت داشته باشم 

خیلی هم سنتی ازدواج کردم 

درحالیکه دوس داشتم دوست پسر داشتم و باهاش ازدواج کردم 

میشناختمش هم خودش رو هم خانواده ش رو 

بعد ازدواج میکردم بهتر بود

خوب بهترین راه چیه😢😢😢

نمی‌دونم واقعا.

فقط دعوا و چک کردن گوشی که منجر به فهمیدنش بشه خوب نیست. 

از بدی های دوس پسر واسش گفتی؟؟؟؟ 

گفتی پسرا چه موجوداتی ان؟ 

بلاهای که آوردن سر بعضیا رو گفتی؟؟؟؟ 

نوع نگاه پسرا به به قول امروزی ها رل رو گفتی؟؟؟؟

چیزی می‌دونه یا خیال کردی بچه است و نباید بفهمه؟ 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بنظرم بهش بگو ک میدونی و متوجه شدی اگ انکار کرد بگو من کاریت ندارم اصن درکت میکنم فقد دوس داشتم درموردش با هم صحبت کنیم حالا چجور پسریه چیا میگه،باهاش دوس باش دعواش نکن محدودش نکن سرزنشش نکن  بهت اعتماد ک کرد اون لا بلا از ذات کثیفشون بگو اینک چیکارا میکنن چ گرگایین براچی با دخترا دوس میشنو هدفشون چیه اینک چجوری نقش بازی میکنن عاقبتش چیه و کلن نسبت ب کاریک میکنه اگاهش کن،با دعوا کردنو محدود کردن فک نکن درس میشه فقد ازین ب بعد کارشو ت خفا انجام میده سعیم نکن ت نصیحت کردن زیاده روی کنی کلن نصیحت نکن بیشتر هدفت این باشه نسبت ب کاری ک میکنه کاملن اگاهش کنی و بعنوان یه مشاور رابطه باشی براش

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

نمی‌دونم واقعا.فقط دعوا و چک کردن گوشی که منجر به فهمیدنش بشه خوب نیست. از بدی های دوس پسر واسش گفتی ...

فک میکردم عاقله و قابل اعتماد نمیدونستم اینقدر احمقه😢😢😢

یواشکی از تو گوشیش حذف کنم؟؟؟

آخه اون پسره از یه دختر ۱۵_۱۶ساله فقط و فقط دنبال سوء استفاده اس😢🥺

نمی دونم 

نمیشه قضاوت کرد 

ولی خب باهاش صحبت کنید و قانع ش کنید اشتباهه و زود

اگه قانع نشد با خود پسره یه قرار بذارید 

حرف بزنید باهاش بلکه بدونه خانواده خواعرتون می‌دونه و نمی تونه هر سو استفاده ای کنه 

بر خواهرتون هم خط قرمز ها رو مشخص کنید 

فک میکردم عاقله و قابل اعتماد نمیدونستم اینقدر احمقه😢😢😢یواشکی از تو گوشیش حذف کنم؟؟؟

احمق نیس مقتضای سنشه نمیشه ک حس غریزیش رو سرکوب کنی دس خودشم نیش شرایطش فراهم بشه ناخوداگاه ب این سمت کشیده میشه ادم

بنظرم بهش بگو ک میدونی و متوجه شدی اگ انکار کرد بگو من کاریت ندارم اصن درکت میکنم فقد دوس داشتم درمو ...

یه دنیا ممنونم😢😢😢بیشتر احساسی فکر میکنه که مثلا عاشق بشه و ازدولج کنه

فکر میکنه پسرا با همچین دختری ازدواج میکنن😢😢😢

با شماره پسره چه غلطی کنم؟؟شمارشو زدم تو گوشیم😢😢😢

۱۲سال😔

ببین الان موقعی نیسن نه از نظر سنی خواهرت نه از نظر زمونه اگه هم بخاد حتی وارد رابطه با یه پسری هم بشه که خواهد شد نمیتونی کنترلش کنی بدتر باعث میشی مخفیانه کاراشو بکنه پس باهاش همراهی کن به جاهای باریک نکشه اون تازه اول جوونیشه میخاد تجربه کنه و انجام هم میده 

چقد شماها عجیبین، من ۱۹ سالمه از همون ۱۶ سالگی وارد رابطه عاطفی شدم خاهرم ک ۱۰ سال ازم بزرگتر بود همیشه هوامو داشت و انقد باهاش راحت بودم ک همه اتفاقا و بحثامون رو باهاش درمیون میزاشتم و این خاهرم بود ک راهنماییم میکرد، طبیعیه توی این دوره و زمونه. والا زمان قاجار ک نیست چشم و گوش بسته دخترتونو بدین دست مردم باهاش حرف بزنین و دوستش باشین تا همه چیو بهتون بگه اینجوری هم اون ی حامی داره همم شما خیالتون راحته

فک میکردم عاقله و قابل اعتماد نمیدونستم اینقدر احمقه😢😢😢یواشکی از تو گوشیش حذف کنم؟؟؟

تا الان شماره پسره رو حفظ کرده .

ضمنا حفظ هم نکنه پسره بهش زنگ میزنه و دوباره شمارش میوفته. 

پسره زنگ هم‌نزنه و بره و قرار کنه یکی دیگه که سر راه ش بیوفته این سری خواهرت حریم خصوصی شو از خونه می‌بره بیرون. همون نکته اول که گفتم بهت. 

جوری که مشخصه از بدی های اینا بهش نگفتی . 

باید کم کم با ملایمت و دوستی با خواهرت باهاش صحبت کنی و از بدی های اینکار بگی 

مذهبی هستین؟ خب از گناهش بگی نیستی یه جور دیگه بگی . دعوا و زور بدترش میکنه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بنظرم بهش بگو ک میدونی و متوجه شدی اگ انکار کرد بگو من کاریت ندارم اصن درکت میکنم فقد دوس داشتم درمو ...

امیدوارم اعتماد کنه😢😢😢

واقعا سخته ما خانواده مذهبی بودیم نمیدونم چرا کمکاری کردیم😢😢

به پسره کلا زنگ نزنم؟؟؟

یه دنیا ممنونم😢😢😢بیشتر احساسی فکر میکنه که مثلا عاشق بشه و ازدولج کنهفکر میکنه پسرا با همچین دختر ...

شماره رو کاریش نداشته باش فقد ویرایشش کن یه عددشو اشتباهی بزن،اون کم تجربس و نوجوونه ت باس مص یه رفیق اگاهش کنی و پخته بارش بیاری