2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه ازدواج کردین

334 بازدید | 29 پست

چجوریه متاهلی از مشکلات اخلاق شوهرتون یا هر چی از زندگی متاهلی بگین تازه عروسا من سه ماهه ازدواج کردم شوهرم محبت نمیکنه زنگ نمیزنه بهم وقتی خونم یا خیلی مشکلات و چیزای دیگه خسته شدم از زندگی متاهلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دو سال اول همه چی طبیعیه ....

نگران نباش

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خسته شدم از شوهرم که گوش ب حرف خانواده و مادرشه 

و خانواده اش هم ک ب شدت آدمای دخالتگر و کنترلگری ان

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

باهم تا میتونید حرف بزنید راجب هر چیزیییییی

بگو ناراحت میشم بهم زنگ نمیزنی در روز دوس دارم صداتو بشنوم 

تو محبت کن 

محبت کنی محبت میبینی (البته اگ طرفت مریض روانی نباشه)

بیرون برید 

رستوران 

کافه 

سینما

عشق و حال فقط سه ماه ازدواج کردی خسته چی

خسته شدم از شوهرم که گوش ب حرف خانواده و مادرشه و خانواده اش هم ک ب شدت آدمای دخالتگر و کنترلگری ان

اگ تازه ازدواج کردی عادیه 

تا بیان عادت کنن ک مستقل شدن یه سالی طول میکشه 

ماهم اون اوایل دعوا زیاد داشتیم سر مادر پدرش کم کم دیگ بامن یه تیم شد

اگ تازه ازدواج کردی عادیه تا بیان عادت کنن ک مستقل شدن یه سالی طول میکشه ماهم اون اوایل دعوا زیاد دا ...

ما الان دو ساله ک سر این موضوع درگیریم

عروسیمم بهم خورد 

همه بهم میگن باید ۴،۵ سال بگذره تا حریم ها بوجود بیاد

اما برای منی ک تو خانواده ای زندگی کردم ک همیشه حریم بود خیلی سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بعد ازدواج طبیعی زنگ زدن و پیام خیلی کم میشه. 

مشکل من اینکه دوسال قبل ازدواج منو می‌شناخت، ولی از بعد عروسی از خیلی کارام حرفام لباس پوشیدنم ایراد میکنه. 

خیلی انتقاد میکنه، دلم میشکنه

ما الان دو ساله ک سر این موضوع درگیریمعروسیمم بهم خورد همه بهم میگن باید ۴،۵ سال بگذره تا حریم ها بو ...

حریم و خودت براشون بزار 

چند بار ناراحت میشن بعدش میگن چاره ی نیس 

حریم و خودت براشون بزار چند بار ناراحت میشن بعدش میگن چاره ی نیس

موضوع اینه ک با هر مشکلی سریع پای خانواده ام رو میکشن وسط 

و وقتی حریم میزارم حس میکنن میخوام باهاشون قطع ارتباط کنم

الان برای دومین بار قرار خانواده ها صحبت کنن اگه نتیجه بگیرن ک هیچ اگه نگیرن ک...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۶ساله ازدواج کردم .ازدواج با نامزدی فرق داره اون شور و شوق نامزدی کمتر میشه و عادی میشه.‌عطش هردو طرف کمتر میشه.البته خانمها بااحساس تر هستن و توقعشون اینه که همون شورو شوق و عطش قبلی توی زندگی باشه.ولی آقایون اکثرا ب روال سابق قبل نامزدیشون  برمیگردن.واینکه دخالت خانواده ها علی الخصوص خانواده شوهر زیادتر میشه کمی زمان میبره تاجو آرام بشه.

بعد ازدواج دوتاادم با دوسلیقه مختلف باهم همخونه میشن و ۲۴ساعته باهم هستن اختلاف و بحث عادیه.حتی ب پوشش هم گیر میدن.باید حریم رعایت کنید و بهمدیگه احترام بزارید مواظب باش حرفی از دهنت درنیاد که طرفت ب خودش اجازه بده بدترشو بکنه.با سیاست باش و تو بهش محبت کن بزار رام بشه.همه چی درست میشه عادیه