2777
2789
عنوان

اونایی ک تازه ازدواج کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 29 پست
موضوع اینه ک با هر مشکلی سریع پای خانواده ام رو میکشن وسط و وقتی حریم میزارم حس میکنن میخوام باهاشون ...

دلیلی ندارد بااونا سر این چیزا بحث کنی و حریم تعیین کنی.رفت و آمدت رو کم کنی؛باهاشون زیاد گرم نگیری حریم تعیین میشه

دلیلی ندارد بااونا سر این چیزا بحث کنی و حریم تعیین کنی.رفت و آمدت رو کم کنی؛باهاشون زیاد گرم نگیری ...

بعد ازدواجم مث آدم های افسرده شدم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون که حرفاشون و عکس العملشون برات مهمه و ایناروت اثر می‌زاره.تو فقط باشوهرت زندگی می‌کنی نه با مادر و پدر و خواهربرادرش؛در خونتون ببند نه باکسی کار داشته باش نه حرفاشون جدی یگیر.نزار حرفاشون و کارهاشون روت تاثیر بذاره وگرنه افسرده میشی .خانوادت فقط تشکیل شده  از تو و شوهرت.بقیه هم در حد یه همسایه و فامیل هستن و الویت بعدی هستن.بودو نبودشون مهم نیست.همونطور که توی زندگیه پدرو مادرتون الان نه خواهر هست نه مادرشون نه برادرشونو...فقط پدرمادرت و بچه هاست.

چون که حرفاشون و عکس العملشون برات مهمه و ایناروت اثر می‌زاره.تو فقط باشوهرت زندگی می‌کنی نه با مادر ...

حرفا و عکس العمل های اونا ک روی شوهرم تاثیر میذاره چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

دوسه روزه برادر شوهرم وزنش بدجوری ب پرو بال ما پیچیدن و جنگ اعصاب راه انداختن و خانواده ی همسرمو علیه ماتحریک میکنن.درحالیکه من یه ساله خانمشو ندیدم و قهرم و برادرشوهرمو هم دوماه قبل دیدم.شوهرمم اصلا خونه نیست که داداششو ببینه.ولی خب بازم از حسادت گیر میدن ب ادم.روز اول خیلی اعصابم خورد بود گریه میکردم و تمرکز نداشتم روزم سیاه شد.از روز دوم تصمیم گرفتم بیخیالشون باشم توی دلم گفتم ب درک بزار از حسادت بمیرن و هر چی میخوان دروغ بگن مهم نیستن.اهنگ شاد یه ساعت با صدای بلند پلی کردم و بعدش بیرون رفتم و یکی دو ساعت توی پارک بودم.خودمو سرگرم زندگیم و بچه هام کردم.اعصابم آروم شد و به زندگیم برگشتم.بهش فکر میکنم سردرد میگیرم بیخیالش باش

الان مادر شوهرم پیشم بود می‌گفت جاریت و برادرشوهرت میگن تو از ما پیش همسایه ها بد میگفتی اونا شنیدن؟

می‌گفت خواهرشوهرت میگه ازاون پیش جاریش بد گفتی ؛ بهش خبر رسوندن و از دستت ناراحته.

یکم فکر کردم دیدم اینا همش از زیر سر جاری حسودم بلند میشه هم شوهرشو هم خواهرشوهرمو علیه من پرکرده.گفتم من اهل این کارا نیستم فردا همین همسایه رو میارم باهات رودررو میکنم.با جاریه خواهرشوهرمم تماس میگیرم و پیش خودت ازش میپرسم این حرفارو کی گفته.

الان ب خاطر این چرندیات که مادر شوهرم گفته من خوابم نمیاد و کلافه هستم منتظرم زود صبح بشه و تو دهنی بهشون بزنم.خودمم می‌دونم نباید حرفاشونو جدی بگیرم ولی باردار هستم و هورمونام بهم ریخته غیرقابل کنترل شدم.خانواده شوهر همینه.حسادت دارن  و این چیزا.حالا من اصلا باهاشون در ارتباط نیستم این وضعمه

الان مادر شوهرم پیشم بود می‌گفت جاریت و برادرشوهرت میگن تو از ما پیش همسایه ها بد میگفتی اونا شنیدن؟ ...

خدا بهتون صبر بده😔

من ک بعد عروسی قراره برم طبقه پایین مادرشوهر برای زندگی....

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بهتون صبر بده😔من ک بعد عروسی قراره برم طبقه پایین مادرشوهر برای زندگی....

منم پیش مادرشوهرمم.اگر خواهر شوهر و جاری حسود بزارن؛مادرشوهر بد نیس.ولی خب توی یه ساختمان نشستن خیلی سخته.دخالت زیاده

منم پیش مادرشوهرمم.اگر خواهر شوهر و جاری حسود بزارن؛مادرشوهر بد نیس.ولی خب توی یه ساختمان نشستن خیلی ...

آره درسته 

فعلا ک جاری ندارم ولی خب برادرشوهرم خودش یه تنه کار جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر رو میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره درسته فعلا ک جاری ندارم ولی خب برادرشوهرم خودش یه تنه کار جاری و مادرشوهر و خواهرشوهر رو میکنه

اه اه ازاون دلقکهاست.درخونتو ببند اصلا رفت و آمد نکن تا دعوتت کند.رفتی هم سنگین باش.شوخی نکن.دستش آتو نده.من هنوز ۶سال نده حدودا ۵ساله ازدواج زدم ولی ب خاطر این کارتون و تنها بودنم و ناراحتیها و دخالتها زود بچه دار شدم تا حواسم به زندگیم باشه.شکر خدا با اومدن بچه ها شوهرمم بهتر شد.اماخب ۳-۴سال طول کشید

اه اه ازاون دلقکهاست.درخونتو ببند اصلا رفت و آمد نکن تا دعوتت کند.رفتی هم سنگین باش.شوخی نکن.دستش آت ...

خدارو شکر ان شاء الله که همیشه شاد و خوشبخت باشین

برای منم دعا کنین که زودتر سروسامون بگیرم 🤲🏻🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتی بحث های بد خیلی باهم دعوا میکنیم

اره عزیزم منم اینجوری بودم الان خداروشکر خیلی خوبیم 

از وقتی بچه هم اومده خیلی خیلی بهتر شدیم .....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

2790
2778
2791
2779
2792