2777
2789
عنوان

تجربه در مورد سرخکن بدون روغن

1182 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من میخوام سرخکن بگیرم 

خواستم بدونم چه مارکی بگیرم،شما چه مارکی دارید و راضی هستید یا ناراضی هستید؟چند لیتری بگیرم؟

و اینکه واقعا مرغ و سیب زمینی اونطور که نشون میدن راحت و بی دردسر و خوشمزه درست میشه توش؟خلاصه هر تجربه ای دارید در مورد سرخکن بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲/۵لیتری سیلور کرست ، پیتزا توش زیر ده دقیقه امادس، سیب زمینی رو باید در حد دو سه قاشق حتما چرب کنی تا خوشمزه دربیاد اگه خالی بزاری خشک میشه کتلت اینا هم خوب میشه چیزای دیگه رو هنوز نپختم  و اینکه هر مارکی میگیری فقط بزرگشو بگیر کوچیکش خوب نیست 

۱۲/۵لیتری سیلور کرست ، پیتزا توش زیر ده دقیقه امادس، سیب زمینی رو باید در حد دو سه قاشق حتما چرب کنی ...

سیلور کرست خیلی قیمتش مناسبه شک داشتم کاراییش خوب باشه،البته یکی از بلاگرا هم گفت من چند مدل برا تبلیغ برام فرستادن مارکای مختلف فرق خاصی بینشون ندیدم زیاد هزینه نکنید برا سرخکن

سیلور کرست خیلی قیمتش مناسبه شک داشتم کاراییش خوب باشه،البته یکی از بلاگرا هم گفت من چند مدل برا تبل ...

درسته همشون یه المنته و یه فن ، اتفاقا منم شک داشتم تو خونمون تشویش کردم اول مادرمو خواهرم خریدن دیدم اوکیه و راضین خودمم گرفتم😂😂😂 تا الان که اوکی بوده صبحونه نون گرم کردم باهاش ،ظهر پیتزا پختم واسه پسرام ،شام هم سیب زمینی و کتلت و گوجه رو دونه دونه سرخ کردم باهاش همشم اوکی بود

من بخار پز سه طبقه دارم تا حالا ازش استفاده نکردم،نمیدونم به چه دردی میخوره

مال  من یه طبقس.مرغمو قبلش چند دقیقه آب پز میکنم بعد میشورمش مزه دارش میکنم میزارم داخلش .شکم پر هم میشه.قشنگ مغز پخت و طلایی میشه